Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wielkość penisa, doświadczenie kobiety

Polecane posty

Gość gość

Dotychczas miałam 2 partnerów seksualnych. Mięli przyrodzenia podobnej wielkości - nie mam dużego rozeznania, ale chyba raczej przeciętnej wielkości. Aktualny, 3. partner, ma znacznie większego penisa - kiedy ma wzwód, widać wyraźnie w spodniach nie tak bardzo obcisłych. Wczoraj miałam pierwszy seks z nim i powiem Wam, że wielkość zdecydowanie ma znaczenie i to ogromne - czuję takie zupełnie inne wypełnienie... Seks jest znacznie przyjemniejszy, chociaż był to pierwszy nasz seks, więc nie zaprezentowaliśmy swoich umiejętności - w pełni wystarczyły nam podstawowe ruchy. Mogę powiedzieć tyle - kampania mówiąca o tym, że wielkość nie ma znaczenia, ma się nijak do prawdy. Ma znaczenie i to ogromne jeśli chodzi o satysfakcję kobiety. Ja go tak szybko nie wypuszczę ze swoich szponów - to pewne;)

Gość gość
Wielkość ma znaczenie tylko dla kobiet z bardzo szeroką pochwa :O I skoro dla ciebie ma znaczenie, to znaczy że jesteś tam szeroka a tym raczej nie ma co sie chwalić. Po porodzie to będzie wiadro :P Dla większości kobiet o wąskiej lub średniej pochwie duży penis jest przyczyną dyskomfortu lub nawet bólu.

Gość gość
Nie masz raci. tez uwazam, ze wielkosc ma znaczenie, a uchodze za bardzo waska, w dodatku mam bardzo silne miesnie kegla. Pochwa jest sprezysta w swoim swietle, ale im wiekszy penis, tym to rozciagniecie silniejsze - co za tym idzie i wrazenia silniejsze - fizyki nie oszukasz, chocbyś nie wiem jak bardzo sie staral...

Gość gość
tylko obwód penisa,

Gość gość
gość dziś popieram w 100%

Gość gość
oj nie, dlugosc tez jest wazna - przy dluzszym narzadzie mozna pozwolic sobie na dluzsze ruchy, a to po prostu uwielbiam

Gość gość
Wielka cipa = wielki fiut.

Gość gość
facet poniżej 17 cm długości to podczłowiek i w ogóle nie powinien się rozmnażać 🖐️

Gość gość
gość dziś jestem na granicy:(

Gość gość
to masz szczescie. tych co sa poniżej powinno się zrzucać ze skały jak w Sparcie, żeby nie przekazali swoich c*******h genów.

Gość gość
ex miał 16 cm ale w obwodzie bez szalu. teraz wolę tłuste q**sy, mogą mieć i 12 cm

Gość gość
Tłuste k***sy hahah ale to obrzydliwe. Tego nie mogła napisać kobieta.

Gość gość
Przeciez widac ze topik zalozyl koniotrzep co pisze jak baba. Zadna kobieta by takiego topiku nie zalozyla. A wy lykacie jak pelikany:D:D

Gość gość
ale ja mam 16,9cm :O

Gość gość
Tłusty penis? Przecież tam nie ma tkanki tłuszczowej... Poza tym byłby chyba miękki... A przecież tego nie chcemy...

Gość gość
gość dziś i tu się mylisz... nawet nie wiesz jak bardzo...

Gość gość
gość dziś Szmato skoncz z tymi koniotrzepami twoi rodzice to scierwa

Gość gość
Otóż jasne, że ma znaczenie, mówią czasem, ze mały ale wariat też sie sprawdza, odkąd się przekonałem sam na swojej skórze, ze penirium może mi pomóc i poprawiać jakoś moich stosunków m.in przez to ze zwiekszy ukrwienie członka i jest objętość.. więc jak najbardziej liczą sie też umiejętności, ale rozmiar moja droga to połowa sukcesu

Gość gość
12:36 Dobrze napisałaś - uchodzisz za wąską ( jak napninasz m. Kegla) a nie jesteś waska! A skoro masz czucie dopiero przy silnym rozciagnieciu to znaczy że jesteś bardzo szeroka a z wiekiem będzie coraz luźniej. Tak jak napisałam, wielkość ma znaczenie tylko dla szerokich z natury i rozepchnietych. Dla pozostałych zbyt duży penis powoduje dyskomfort, otarcia i problemy.

Gość gość
gość dziś no to Ci współczuję, moja pochwa wyczuwa nawet strączek grochu bardzo wyraźnie... ale im grubosc wkładanego przedmiotu/narządu większy, tym wrażenia są silniejsze - i skończ walczyć z fizyką, ew. skocz z mostu i pokaż jak fruwasz :D bez odbioru

Gość gość
13:57 Mnie nie masz co współczuć. Poziom twojej frustracji świadczy o twoim problemie idź se włóż cukinię do swojego wiadra to dopiero będziesz miała odlot :D

Gość gość
Stary pedrylu autorze nie podszywaj się pod kobiety!!!

Gość gość
gość dziś brawo! dobrze powiedziane:D pewne rzeczy są oczywiste, ale widać nie dla wszystkich..

Gość gość
Pewnie, że wielkość ma znaczenie. Ciągle słyszę od dziewczyn, że jej były miał mniejszego :) Zawsze mnie to baaardzo cieszy. Nie ma to jak porządnie sponiewierać lalke co całe życie była z jakimś lalusiem i w końcu dorwała byka.

Gość gość
A ja jestem zadziwiona bo obecny mój facet ma pezecietnego 15 cm a były miał jakiegoś grubego kolosa i seksz nim był dla mnie koszmarem. Bolało , czułam się rozepchana każdy *******ie dobijal.

Gość gość
jak to mówila moja koleżanka Tiffany z Kentucky, penis musi być larger than life :-D

Gość gość
Najlepszy jest taki penis 11 cm uaktywnia wszystkie dostepne orgazmy z duzym masz bol jak na porodowce nie polecam.

Gość gość
Zalożył temat koniotrzep co chce sobie w mówić że duży wacek jest najkepszy haha bóle jak na porodówce, dyskomfort, kobieta przyjmie max 15 cm bez bólu

Gość gość
ja mam 18cm i grubego a kochanka jak mnie ujeżdża to czasem krzyknie do mnie " no bo cię zaraz uduszę ! " i morduje mnie dalej sobie ...

Gość gość
19:29 a żona?