Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gościu od homocwela wyjeżdżam do kanady do toronto

Polecane posty

Gość gość

Totonto ma około 4 miliony mieszkańców nie licząc aglomeracji a warszawka 1,7 mln ja będę mieszkać w światowej globalnej metropolii a ty dalej będziesz mieszkać w tej swojej śmiesznej warszaffce miasto namysłów jest super bo ludzie lubią bardziej małe miasta w których coś się dzieje ja ci dzisiaj mnóstwo informacji i filmików zamieściłem że w Namysłowie sporo sie dzieje jak na takie małe miasto widziałeś bo mi odpisałeś 'kogo na kafe obchodzi ta dziura" czyli widziałeś obejrzyj jeszcze filmiki i zobaczysz że tam się sporo dzieje toronro czyli największe miasto kanady jak wszystkie inne są piękne harmonijne bez korków bo mają mega obwodnice są czyste zadbane jak namysłów i tak jak w Namysłowie nie mają korków...

Gość gość
Mimo że są X WIĘKSZE OD NAMYSŁOWA WARSZAWA TO TYLKO KORKI SYF ZANIEDNANE DZIELNICE JAK DWIE BRZYDKIE MIASTO BO TU BLOK KAMIENICA A OBOK WIEŻOWIEC CZYLI CHAOTYCZNA ZABUDOWA PS STRASZNE KORKI MACIE A MIASTO NAMYSŁÓW JEST HARMONIJNE I PIĘKNE Z ZABYTKOWĄ ZABUDOWĄ I PIĘKNA ARCHITEKTURĄ WIDZIAŁEŚ NIE RAZ FILMIKI Z DRONA NAD MIASTEM NAMYSŁÓW...TO JEST SPOKOJNE CZYSTE MIASTO BEZ KIBOLI MENELI BEZDOMNYCH ZANIEDNANYCH DZIELNIC I OSIEDLI JAK PRAGA WSZEDZIE JEST BLISKO A WY W KORKACH MUSICIE STAĆ

Gość gość
byłem tam na giewoncie na szczycie kiedyś

Gość gość
ps zamieszczalem ci informacje dzisiaj i kiedyś na youtube o wydarzeniach w namyslowie i obiektach rozrywkowych nawet dzisiaj widziales nie bede kolejny raz tego pisać bo widzialeś

Gość gość
mówilem ci o miejscach rozrywkowych jak basen spa silownie klub zaasniczy dom kultury basen sauna kort tenisowy kregielnia solarium joga wellness stadion lodowisko festiwale w namyslowie jak czochraj bobra fest hotele bary restauracje kawiarnie festiwal muzyki gospel kabarety koncerty w domu kutury o torze motocrossowym i wielu wielu innych fajnych rzeczach i rozrywkach w namyslowie ...

Gość gość
Namysłów Pogoda: Namysłów Częściowe zachm. · 27 °C 16:36 Fakty w skrócie Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów.Wikipedia Liczba ludności: 16 297 (2008) Powierzchnia: 22,62 km²

Gość gość
co mnie obchodzą modele do związku w*********j

Gość gość
co kafe obchodzi jakaś dziura w*********j

Gość gość
Ile razy mam ci jeszcze udowadniać że namysłów nie jest dziurą