Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to przezy

CO zrobić gdy na weselu dwie osoby

Polecane posty

Gość jak to przezy

Mają takie same sukienki lub sukienki tego samego koloru? U mnie teściowa i mama miały tego samego koloru i przepłakałam cale wesele bo było mi wstyd. Każdy się ze mnie śmiał, ale naprawdę to przeżyłam. Przesadzam?

Gość gość
Powalona jesteś, serio:-/

Gość gośćzwiedzam
haha płacz płacz biedna istoto ,zaprzedałas dusze tkaninom ,tez bym płakała :-)

Gość gość
To ja powinnam juz dawno popełnić samobójstwo, bo na moim slubie moja mama itesciowa mialy sukienki w kolorze ecru czyli takim jak ja mialam ślubną. A teść i moj tato mieli garnitury w takim samym kolorze jak maz czyli błękitne. O jezusicku tragedyja

Gość gość
Serio istnieją takie bezdenne idiotki??

Gość gość
Na przyklad w UK ( i wwiekszosci krajow anglosaskich ) jest czesto zasada, zeby na slubie rodzina byla w jednej tonacji, obie tesciowe w sukniach tego samego koloru i wlasnie tego sie przestrzega

Gość gość
tak uwazam, ze w zyciu nie mialas problemow i nosisz sie z tym poroblemem jak kotka z gownem i tylko pozazdroscic, o ile to prawsda :/ bo nie wierze

Gość gość
Moim zdaniem to super jak obydwie mamy miały taki sam kolor sukienek. Nie rozumiem problemu, a jeszcze wyć z takiego powodu?????????

Gość gość
Zwariowalas? Trzeba bylo powiedziec, ze specjalnie sie tak umowily, bo od dzis jestescie jedna rodzina. Ze to symbol i na szczescie.

Gość gość
A ja na poprawiny nałożyłam taką samą sukienke jak przyszła synowa, nawet zrobiłysmy sobie razem zdjęcie, jakoś przeżyła i nawt się śmiała. Różnica między nami 30 lat. Sukienki nie były jednakowo uszyte, ale z tego samego materiału.

Gość gość
Bo że pamiętam jak kiedyś moja przyszła teściowa ubrała się na wesele podobnie jak ja. Tragedia, podpatrzyła moją kreację i specjalnie wybrała coś podobnego, a zrobiła to by pokazać wszystkim jaka to ona jest zadbana, bo ja jestem zaokrąglona i czułam się fatalnie... Nawet zdjęcie sobie musiałyśmy zrobić. Masakra :/

Gość gość
Jezu ale masz problem dziewczyno. Było wylać coś najlepiej czerwone wino na sukienkę tej która bliżej domu była i po kłopocie. A tak na serio, u mnie zarówno mama jak i teściowa i druhna i kuzynka były w podobnych lub takich samych sukienkach i co i z***biście to wyglądało :)

Gość gość
wczoraj tylko współczuć małżonkowi takiego chorego umysłowo człowieka,przed nim jeszcze wiele,uważaj bo bedziesz płakac jak ci da kopa i pojdzie do innej

Gość gość
Trzeba się ubierac w metropolii a nie we wsiowych sklepikach albo bazarach.

Gość gość
Autorko śmiali się z Ciebie bo odstawiłaś cyrk! Nie masz żadnych problemów żeby taką durnotą sie przejmować?