Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sluz z pochwy

Polecane posty

Gość gość

Witam! Od ostatniego razu z chopakiem zaczelo mi leciec cos z pochwy brazowego ciemnego ze sluzem na poczatku smierdzialo a teraz juz przestalo w sumie urzywalam masc i chyba troche podziala bo juz leci mniej ale i tak sie boje prosze jakos mi doradzic z ta sprawa albo przynajmniej wytlumaczyc co to moze byc bo to byl moj pierwszy raz i nigdy dotad mi cos takiego nie lecialo.

Gość gość
tęsknota za prąciem

Gość gość
Masz stan zapalny nie leczony kąpiele w ziołach pomagają. Do tego albo podczas seksu brak higieny lub jak byłaś u ginekologa to mógł zarazić pochwie bo rękawiczki chronią lekarza nie pacjenta. Do tego zawsze mam partnera przy badaniu cipki i porodzie mamy do tego Prawo bo decyduje pacjent nie zboczy lekarz gdy odmawia obecności! Powinno się być z kimś bliskim by nie doszło do takiej sytuacji Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek...

Gość gość
cooooo

Gość gość
czyli to nic powaznego ...bo strasznie sie martwie

Gość gość
Najlepiej pójdź do ginekologa np do www.godulahope.pl w Rudzie Śląskiej żeby to nie przeobraziło się w poważną infekcje

Gość gość
Jak coś dzieje mi się dziwnego to idę na wizytę do ginekologa do www.medis.pl w Katowicach bo tylko do niego mam zaufanie i wiem, że mnie dobrze zdiagnozuje

Gość gość
wlasciwie to nie wiem czy mam isc bo chcialam sie zapisac a to mi od dwuch dni juz przestalo leciec leci sam sluz jak zawsze wiec nie wiem.

Gość gość
Może samo juz przeszło. Wspomagaj sie Lactovaginalem, który chroni przed infekcjami, stosowany jest tez w leczeniu upławów.

Gość gość
dziekuje bardzo za pomoc