Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co mu chodzi czy o sex

Polecane posty

Gość gość

Co byście pomyśleli gdyby facet powiedział do Was "nie mozemy ze soba tak długo przebywać, bo dziwne mysli przychodzą mi do głowy"?

Gość gość
Musisz go spytac ale najprawdopodobniej "dziwne mysli"dotycza seksu lub ciebie nago:)

Gość gość
co za pytanie. to jasne że się napala

Gość gość
dziś - Czy Autorka jest naiwną nastolatką? Oczywiście facet ma ochotę na "coś więcej", ale powiedzial to w sposob oględny ( nie chamski ), dlatego warto rozważyć jego propozycję ( w zalezności jaka Tam sytuacja między Wami jest ).

Gość gość
dziś - Czy Autorka jest naiwną nastolatką? Oczywiście facet ma ochotę na "coś więcej", ale powiedzial to w sposob oględny ( nie chamski ), dlatego warto rozważyć jego propozycję ( w zalezności jaka Tam sytuacja między Wami jest ). Mozesz sprecyzować? Dlaczego wg Ciebie powiedział to w sposób "oględny"?

Gość gość
Czy jest prawdopodobne zeby mowil takie tekstu tylko i wyłącznie dla zabawy i samego gadania?

Gość gość
Pomyślałabym, że stosuje tricki książkowo-podrywackie i spytałabym ilu dziewczynom sprzedał owy tekst:).

Gość gość
A tricki po to zeby faktycznie zaciągnąć kobiete do lozka czy tylko sobie pogadać?

Gość gość
dziś - odpowiadam Autorce- to ja z 21.54: powiedział to w sposób "oględny" - czekając na Twoją reakcję, bo mógł powiedzieć "fajna z ciebie d..., chcę cię pprzelecieć". Nadal uważam, że Autorka jest naiwna lub niedoświadczona. Słowa tego faceta- jak w temacie- W MOJEJ OCENIE są co najmniej zaproszeniem do flirtu ( zabawnego przekomarzania się, żartowania z podtekstem erotycznym itd. ) co nie zawsze i najczęściej nie kończy się na seksie. Musisz Autorko wszystko sama sobie przemyśleć w zależności jaka tam u Ciebie jest sytuacja. Pozdrawiam.

Gość gość
Gościu z 21:54, Dziekuje za odpowiedz. Zabawne przekomarzanie sie, flirt, zarty z podtekstem erotycznym juz sa (ostatnio powiedziałabym ze naszych żartów i rozmow o podtekście erotycznym jest coraz wiecej). Do tego mowi, ze bardzo lubi mnie i rozmowy ze mna, mowi, ze cieszy sie z naszej przyjazni. Dlatego tez zastanowił mnie jego tekst "nie mozemy ze soba tyle przebywać, bo dziwne mysli przychodzą mi do głowy"

Gość gość
On na Ciebie leci , jeśli Ci się podoba ,to na co czekasz?

Gość gość
dziś - dokładnie tak.

Gość gość
seks to waszym zdaniem "dziwne" myśli? co jest dziwnego w myśleniu o seksie? myślę, że facet jest psycholem i chce odgryźć ci głowę. i nie "sex", ale "seks".

Gość gość
A te wszystkie tricki to po to zeby faktycznie zaciągnąć kobiete do lozka czy tylko sobie pogadać?

Gość gość
Czy po takim tekście uważacie, ze od dalej bedzie drążył temat i dążył do zbliżenia?

Gość gość
Nie wiem jakie ma zamiary,czy jest tym dobrym, czy złym :-( i jak Ty podchodzisz? Czy dla Ciebie przelotny romans, jest ok, czy jednak wolisz coś poważnego?i jakie On ma podejście w tej sprawie, bo jeżeli Ty masz być na zasadzie kolejna zaliczona, a Ty liczysz na coś innego to będziesz cierpieć.

Gość gość
On bardzo mnie pociąga, a w chwili obecnej raczej nie jestem zainteresowana stałym związkiem. Jedyne pytanie wlasnie jakie pozostaje to czy on tylko tak gada czy faktycznie liczy na seks.

Gość gość
Tricki podrywackie są po to by kobieta bardziej pragnęła danego mężczyznę. Odpowiadając na Twoje pytanie mężczyzna nie będzie tracić czasu na pogawędki także opcja 1 :).

Gość gość
zle, powinien dotknac i przejechac reka po pusi i powiedziec, ze masz smakowicie wypieczona buleczke :) ze chcialby ci ja nadziac marmoladka :D to jest konkretny tekst a nie takie chuy wie co :D

Gość gość
No ale teksty podrywanie chyba sa po to by kobieta bardziej pragnęła danego mezczyzny i chciała pojsc z nim jeszcze bardziej do lozka, nieprawdaż? Czyli on raczej podrywając kobiete chce jeszcze bardziej ja rozochocic i zaprowadzić do lozka

Gość gość
No ale teksty podrywanie chyba sa po to by kobieta bardziej pragnęła danego mezczyzny i chciała pojsc z nim jeszcze bardziej do lozka, nieprawdaż? Czyli on raczej podrywając kobiete chce jeszcze bardziej ja rozochocic i zaprowadzić do lozka

Pomyślałbym, że ma ochotę się ze mną przespać i daje mi do wyboru, czy podejmę temat, czy udam, że nie zrozumiałem.

Gość gość
potrzeba bliskośc, cchęć przytulenia, nie wykluczając ani kierując się seksem

Gość gość
Dzieki za odpowiedz

Gość gość
A sądzicie ze to mogl byc zart? Czy to raczej mało prawdopodobne?