Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przemuniek

Dosyć czesto spotykam sie z sytuacja, ze mijajace mnie na ulicy łanie...

Polecane posty

…posyłają w moją stronę zalotne uśmieszki, zadziorne spojrzenia, trzepią hery jakby miały wszy… Do tej pory niespecjalnie mnie to interesowało, bowiem wy suki macie szósty zmysł. Z daleka zwęszycie, że ktoś ma kompa z 8-rdzeniowym prockiem i fajną furę, a materialistyczna blaza nie leży w kręgu moich zainteresowań. Ostatnio jednak zreflektowałem się, zmieniłem nieco podejście. Dotarło do mnie, że zaraz na karku pojawi się 30-cha, a na czole zmarszczki. Wypadałoby wreszcie zamoczyć, prawda? :D Dzisiaj nadarzyła się okazja na nową (i pierwszą damską) znajomość. Z 20 metrów wypatrzyłem idącą z naprzeciwka, wyraźnie zainteresowaną moją osobą (objawy jak wyżej), bardzo ładną według mnie - sarenkę. I chuj. Minęliśmy się bez słowa, bo pojawił się problem. O czym do cholery można rozmawiać z kobietą? Jak zacząć rozmowę?! Pomóżcie! :D Kotarba, na Ciebie szczególnie liczę. Wydaje się, że z niejednej studni wodę chłeptałeś, wyglądasz na doświadczonego Casanovę. Pomóż bratu w potrzebie.

Gość gość
poczekaj aż rujke będą mieć

Gość gość
zapytaj o godzine i jak wyciagnie telefon zeby sprawdzic to jest twoja :D zapie'rdol go i uciekaj :D:D:D odczekaj kilka dni i zwroc wyznajac milosc :D zawsze dziala zaruchasz na 100% bo kobiety lubia bad boyow :D

Gość gość
ok jestem kobietą i powiem Ci tak : poczekaj nie spiesz się , poznasz kobietę ,która powinna być nie tylko ładna ale i mądra :D

Gość gość
Z daleka zwęszycie, że ktoś ma kompa z 8-rdzeniowym prockiem i fajną furę x haha, nie żartuj sobie. ja nawet nie wiem co to jest rdzeń, ani prock. i nie odróżniam golfa od seata ;) chyba własnie dlatego jesteś prawiczkiem - złe podejście ;)

gość wczoraj Przecież takie kobiety nie występują w naturze, a spieszyć się niestety muszę. :D