Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robienie loda jest obrzydliwe

Polecane posty

Gość gość

nie wyobrazam sobie tego. Dziwie sie kobietom, ktore mowia, ze to uwielbiaja. Po prostu nie i juz. Wiem, wiem, bede zawsze sama. Trudno.

Gość gość
Jak bedziesz miec kiedys wieloletniego kochajacego chlopaka, to Ci przejdzie. Teraz pewnie masz 17 lat i sobie marudzisz.

Gość gość
jeśli byś kogoś pokochała, jego penis nie byłby dla Ciebie obrzydliwy - wręcz przeciwnie - pragnęłabyś go

Gość gość
o tak pragneła byś.

Gość gość
nie mam 17 lat obawiam sie... blizej 30 niz 20.

Gość lachociąg
nie wiesz co dobre :P

Gość gość
poza tym czemu "wieloletniego" skoro oni tego oczekuja od razu po tygodniu albo na 1 spotkaniu? zaden by nie wytrzymal "wiele lat" w oczekiwaniu na loda.

Gość gość
a ja mam odwrotnie - dziwie sie,że ludzie są tak często uprzedzeni do takiego seksu..szczególnie gdy sami faceci tego nie chcą

Gość gość
Na 1 spotkaniu? Po tygodniu? Hahahahaha. A niech sobie tacy idą do innych, co w tym smutnego.

Gość gość
no coś ty,normalny,szanujący kobietę facet zaczeka i nawet sam tego nie zaproponuje tylko poczeka aż kobieta sama sie do tego zabierze ;)

Gość gość
Koleżanko, to że masz 27-28 lat i nie byłaś w wieloletnim pełnym bliskości i miłości związku, to jeszcze nie powód do rozpaczy. Przypadkowym kolesiom takich atrakcji nie ma co fundować.

Gość gość
Yyyy... nie poczeka. Tzn zalezy ile taka kobieta sie bedzie ociagnac. Ale jak facet widzi, ze ona mu reka moze zrobic a ustami sie brzydzi no to sory. Moze kiedys tak nei bylo, ale dzis to jest dla mezczyzn priorytet i "jak podanie reki".

Gość gość
"Przypadkowym kolesiom takich atrakcji nie ma co fundować." Ja bym sie zrzygala jakbym miala robic te przyjemnosc przypadkowemu kolesiowi albo komus kogo krotko znam. I nie, nie bylam w wieloletnim zwiazku. Jeden mi tylko powiedzial na odchodne, ze nie bedzie czekal na to do menopauzy.

Gość gość
Cóż to wielkiego poruszać główką - facet zadowolony, to hojny facet:)

Gość gość
mnie obrzydzają kobiety które robia coś tak obrzydliwego i zmuszają się do przedmiotowego traktowania. Mam odruchy wymiotne jak sobie pomyślę, że moja dziewczyna mogła coś tak obrzydliwego robić

Gość gość
a mnie się źle robi, jak pomyślę, jak niektórzy faceci się uprzedmiotawiają i minetę robią dziewczynie, a fuj - tyle śluzu łyka przy tym

Gość gość
A mnie wlasnie najbardziej podnieca robienie loda...

Gość gość
Wiekszosc postow napisala jedna osoba. Oczywiscie, ze lizanie miejsca skad wydala sie mocz moze i jest obrzydliwe. Niektorzy faceci za nic w swiecie nie zrobia minety i maja racje. Kobety tez sie brzydza, ale moda i presja robia swoje. A potem wirus i rak przelyku. Procz zapachu sikow, to juz drobiazg.

Gość gość
mam gdzieś mode i presje,nie zrobiłabym czegoś co mnie brzydzi. Ale oral mnie nie brzydzi