Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet porzucil mnie i swoje malenkie dziecko. Czy bedzie po latach zalowal?

Polecane posty

Gość gość

Kiedy nasz synek mial 5 miesiecy moj facet nas rzucil i zalozyl od razu nowa rodzine. Nie chce sie wdawac w szczegoly, ale dran totalny i oszust. Minal juz prawie rok od tego czasu, ja kocham synka ponad wszystko i codziennie patrze jak cudnie rosnie i daje mi szczescie. Interesuje mnie i gryzie psychicznie czy taki skurczysyn w ogole kiedys zrozumie ze porzucil wlasne dziecko. NAwet nie pamietal o jego 1 urodzinach :-( Czy tacy mezczyzni kiedys zaluja takiego kroku???? Ktos ma doswiadczenie i moze cos powiedziec co czuje taki facet na stare lata , czy w ogole zaluje czy pozostaje mu to obojetne? Dodam jeszcze ze totalnie zerwalismy z soba kontakty. Wlasciwie on to zrobil.

Gość gość
Ja nie żałuje, czuje sie wolny jak ptak:)

Gość gość
Myślę że on już nie pamięta o tobie i dziecku. Dawno zapomniał.

Gość gość
I naprawde nie obchodzi cie ze gdzies jest czlowiek z twojej krwi i kosci a ty go nawet nie znasz??????

Gość gość
A miałaś go przy każdym badaniu ginekolog cipki i porodzie nie bo się partnera wstydziłaś a ginekologa nie ciemnota. Nie czuję więzi z tobą bo jesteś dla niego obca razem z dzieckiem wstydzac się go i izolujac. Teraz za późno się rozczulać. Zajdzie inną co go potraktuje poważnie jak partnera a nie jak bankomat! !!!!

Gość gość
No pewnie tak tym bardziej ze ma nowa zone itd. Ale wiecie o czym wkolko mysle??? Jak mozna nie myslec, nie chciec wiedziec i znac wlasnego dziecka, ktore jest czescia ciebie. Jak wy to robicie ze wylaczacie to w swoich mozgach i sercach??? :-( nie pojmuje, no sorki ale nie pojmuje tego.

Gość gość
Ech idioto z 13:35....On mnie rzucil jak psa, wczesniej spedzal ze mna kazda chwile tylko po to zeby miec dla siebie pewna korzysc o ktorej nie chce tu pisac. To ja bylam jego bankomatem.

Gość gość
Nie zawracaj sobie tym głowy. Wychowuj synka najpiękniej jak potrafisz żeby był kiedyś byś fajnym mądrym facetem :)

Gość gość
Po czasie może będzie go sumienie dręczyło. Niektórzy chcą wrócić, a inni dają se spokój. To bez znaczenia. Ludzie dają zbyt wiele drugich szans.

Gość gość
W śluzie wytwarzanym przez pochwę kobiety, znajduje się specjalna substancja, która przenika do żył powierzchniowych penisa. Działa ona na mózg mężczyzny, wymazując wspomnienia o poprzednich partnerkach i ich dzieciach. Owa substancja, to najsilniejszy naturalny środek psychotropowy znany nauce. Wymusza zaprzestanie dbania o dzieci poprzednich partnerek i skupienie się na aktualnej partnerce.

Gość gość
Niestety, wiekszosc nie zaluje. Maja w nosie. Trzymaj sie.

Gość gość
Nie wiem czy on bedzie zalowal, natomiast ty - owszem. :)

Gość gość
ot skutki sexu przedslubnego grzechy zawsze sprowadza cierpienie

Gość gość
Nie , ja zaluje tylko tego ze doswiadczylam kogos tak zlego i podlego w swoim zyciu. Nigdy wczesniej nie wiedzialam ze istnieja tacy ludzie. Zdumiewa mnie tylko ze mozna nie chciec wiedziec jak wyglada czy zyje wlasne dziecko, czesc ciebie. Jego postepowanie wobec nas bylo tak brutalne ze obawiam sie ze moze nie myslec o nas nawet za duzo. Myslalam ze tacy faceci potem na stare lata zaluja ze nie znaja swoich dzieci.... :-( ech nic to. Zycie go osadzi.

Gość gość
muj kolega tak postapił z swoja dziewczyna zrobił dziecko a ozenił sie z inna i dla tego bóg zakazał sexu przedslubnego dla ochrony kobiet

Gość gość
No mnie nie ochronil niestety,....

Gość gość
Być może nigdy nie będzie żałował, ale dla swojego dobra powinnaś przestać się nad tym zastanawiać. Nie rozpamiętuj przeszłości. Mogły Ci się przydarzyć dużo gorsze rzeczy. Masz dziecko, to wspaniała sprawa.