Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madalena89

Nie chcę tego dziecka. depresja w ciąży?

Polecane posty

Gość madalena89

Witam. Pewnie przeczytam jak jestem okropna. Ale nic nie poradzę. Mam dwóch synów. Są całym moim światem. Teraz jestem w trzeciej ciąży w 5 miesiącu. I niecierpie myśli o tym ze urodze dziecko. Nie mogę na siebie patrzeć i na rosnący brzuch. Przeraża mnie myśl że będę musiała dzielić swój czas pomiędzy troje dzieci. Nie wyobrażam sobie ze mogę to 3 dziecko pokochać. Wręcz wydaje mi się ze ja bo już nienawidzę. Wręcz bo nie chcę . Denerwuje mnie to ze jestem w ciąży. Denerwuje mnie że nic nie mogę jeść bo ciągle wymiotuje. Jestem wściekła ze jestem tak słaba ze się wywracam . Mam ogromne napady płaczu niemal codziennie i wkurza mnie ze nie mogę powiedzieć mężowi co mi jest gdy się martwi i o to pyta. Przecież mu nie powiem ze nienawidzę być być tej ciąży i ze nawet nie lubię naszego dziecka. Co się ze mną dzieje? Ktos tak miał? Przejdzie mi? Pomocy. Jestem załamana.

Gość gość
depresja ? to zwykłe wmawianie sobie czegos , Jesli tysiac razy skłamiesz to w koncu uwierzysz ze to prawda , Jesli wmawiasz sobie cos to potem sie na tym skupiasz , znajd sobie jakies zajecie . Jak słysze depresja to smieje sie w głos ! jak mozna sobie cos w łeb wbijac ? !

Gość gość
Przepraszam, że się wp*****lam ale chciałbym się spytać co sądzicie o takiej depresji, gdzie człowiek rodzi się tam gdzie nikt by nie chciał i ma wyj****e dopóki nie zdechnie? To też jest wmawianie sobie czegoś? Wmawiam sobie że jestem gorszy, że miałem ciężej, czy może jednak tak po prostu jest..... Co za bzdury. Depresja to jest depresja, a nie Leń jedno miesięczny

Gość gość
To trzeba bylo myslec wczesniej i sie zabezpieczac

Gość gość
Właśnie ,mogłaś się idi.otko zabezpieczać a nie teraz narzekać. Żal tylko dziecka.

Gość gość
pogadaj z męzem.Może być deprecha.Jesteśmytylko ludzmi. Pomyśl ze będzie córeczka. :) faceci są skryci a z córa na każdy temat pogadasz

Gość gość
wejdź na forum gdzie dziewczyny płacza bo nie mogązajśc w ciąże. U mnie na osiedlu jest młoda dziewczyna z 5 małych dzieciaków. A ogólnie rodziny z 3 zawsze jest tam wesoło.Dzieci potrafią się dzielić. Musisz się wygadać przyjaciółce, ,mamie siostrze a zerkniesz na wszystką pod innym kontem. wszystkiego dobrego!