Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam dosc mojej 9 miesiecznej córki!!!! jej snu!!

Polecane posty

Gość gość
Autorko, ale właściwie w czym dokładnie tkwi problem ze spaniem Twojej córki? Śpi za mało, za dużo?

Gość gość
z tego wynika ze w nocy za dużo, a w dzień za mało. tak zle i tak nie dobrze. nie dogodzisz ehhh

Gość gość
Napisałaś ze twoje dziecko jest pogodne przez 3 godziny na dobę reszta to sen i usypianie/ marudzenie... dalej twierdzisz ze masz 30 lat.... Ogarnij sie kobieto bo szkoda mi twojego dziecka! Ty naprawdę przez 9 miesięcy nie wpadłaś na to ze dziecko sie nudzi i czuje ze nie zajmujesz sie nią w 100 procentach? Masz ogromne szczęście ze dziecko zasypia o 19-20 to co musisz zrobić zrób jak ona śpi a jak wstaje to baw sie z nią okazuj miłość, zainteresowanie itp

Gość gość
TO Ją wywal przez balkon i po problemie.

Gość gość
jak ktoś tu wcześniej zauważył z tego co piszesz to caly wasz dzień polega tylko na usypianiu dziecka, a gdzie czas na zabawe? usypiasz tak długo, bo dziecko po prostu nie jest spiace, a marudzi bo mu się nudzi i ma dość tego ciągłego usypiania. ja mam corke 8 miesięcy, wstaje o 5.30-6.30 i w dzień ma 2, 3 drzemki po pol godz, tak jak twoja, no 2 razy w miesiącu zdarzy jej się dluzej pospać. i mało kiedy marudzi, zawsze jest usmiechnieta, bawi się, tylko nie lubi być sama, musze się z nia bawic, albo ciagle na rekach, a jak zaczyna marudzić to wiem ze chce albo jesc ,albo spac. usypia 5 min i spi.