Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzystamA

Seks z nauczycielką

Polecane posty

Gość maturzystamA

Mam taką od matmy. Kreci mnie koszmarnie. Ma koło 50tki, ale ciało i figurę no po prostu do schrupania. A w dodatku świetnie się z nią gada żadne pierdu pierdu jak z dziewczynami z klasy. Jest madra podejmuje kazdy temat i nie da się zagadać. Jak nauka to nauka jest bardzo wymagająca. Cholera niech się skończą już te wakacje chyba mnie porabało ale nie mogę bez niej wytrzymać. Mieliście tak

Gość maturzystaMa
No wiem ale ciągnie mnie do niej jak cholera. To w ogóle normalne żeby człowieka pociagala tyle starsza babka. Moze ze mna coś nie tego. Ale wygląda super i nikt nie dal by jej tyle lat. I ma w sobie coś takiego że kurde sam staje choć ona nie robi nic szczególnego. Chyba nienormalny jestem

Gość maturzystaMa
Wiem że nie będzie nic z tego. To jest poważna babka nie żadna tam latawica. Ale świadomość że moglaby mnie nauczyć nie tylko matematyki stawia mnie od razu na baczność. Może macie jakiś taki bajer żeby można sprawdzić czy nie chciałaby udzielić mi korepetycji. No poczekalbym do matury bo wiadomo że wcześniej to moglaby być masakra.

Gość maturzystaMa
No właśnie. Zagadaj latwo powiedzieć. To nie koleżanka ani małolata. Nie za bardzo wiem jak się do tego zabrać. Z rowiesnicami nie mam problemu. Zresztą prawiczkiem też nie jestem. Ale tutaj to wyższa półka.

Gość maturzystaMa
No tak. Najlepsze są proste rozwiązania od czegoś trzeba zacząć. Dzięki. Kurcze dziś ja widziałem przypadkiem i się mi odezwała ta cholerna chcica.

Gość gość
Podszyw Nowego to zlosliwa menda, chce cie wladowac na mine.

Gość gość
Ma racje. Do dziela mlodziencze :)

Gość gość
Do żadnego dzieła tylko do nauki :D Będziesz miał problemy ze zdaniem matury jak to zrobisz, zobaczysz. Poza tym co z ciebie za typ, tylko ci zależy żeby w******yć a potem porzucić.

Gość gość
Każdy normalny mężczyzna uważa, że 50 latki są atrakcyjniejsze niż 20latki!

Gość gość
Czuje Twoj bol jaj. Mialem podobna nauczycielke w liceum, tez od matmy, ale miala kolo 40 lat. Jaki miala tylek to pojecie przechodzilo. Waska talia, szczupla, a ta pupa...Zadna licealistka, nie miala takich ksztaltow. JLo tez sie chowala.