Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytaaajnik

tutaj są same leniwe matki???

Polecane posty

Gość zapytaaajnik
witam drogie panie i panowie. oj pokazałem temacik żonie, która się nieźle uśmiała z waszych odpowiedzi. no cóż gdzie ja tak pisałem, że jestem psychologiem gościu z 00:01?? I czuję się wykastrowany :) chociaż przestawiłem się to i tak wiele osób zwraca się do mnie jak do kobiety. Uwierzcie mi, że kiedy ja zdawałem na studia -prawie 20 lat temu to na socjologię było baaardzo ciężko się dostać. a co do błenduf to celowy zabieg- dostosowanie tonu i rodzaju wypowiedzi do poziomu forum. aa i tak piszę w godzinach pracy bo tak jak wspomniałem jest to poniekąd moja praca :) aha i brawo dla osoby z godziny 13:30 szczerze mówiąc to myślałem, że nikt tych aspiracji nie wyłapie -zdaliście egzamin.

Gość gość
Zakladanie takich tematow nie swiadczy o Tobie najlepiej...mozesz oczywiscie tlumaczyc sie poziomem forum itd. :-) Ale jednak Ty tez na tym forum Jestes i tworzysz jego poziom :-)

Gość gość
Nagle wszystkie młode matki rozkręcaja firmy, studiują zaocznie i mają kupę kasy. Przecież wiadomo, że rzeczywistość jest w 95% inna. I błagam was, jako dziecko wychowane przez niepracującą matkę, nie róbcie swoim dzieciom krzywdy, nie siedźcie ciągle w domu, a już broń Boże nie obsługujcie we wszystkim swoich dzieci. Nie macie pojęcia jak toksyczne są takie relacje z matką, która koncentruje się jedynie na życiu domowym.

Gość gość
Ja w takim razie tez pobawie sie w socjologa. Czytajac niektore te watki stwierdzilam, ze wszyscy faceci to lewusy. Co ktory watek to facet robi dzieci, a potem ucieka przed nimi do pracy, po pracy przychodzi grzac jaja i nie wolno mu przeszkadzac. Czy wsrod facetow nie ma zanych normalnych ojcow i mezow chociaz z odrobina szarych komorek i empati? Dlaczego robia dzieci, a potem nie chca byc ojcami? Po co sie zenia jezeli caly czas biegaja do mamusi sie wyplakac jak zona nie chce im "matkowac"? Po przeczytaniu wypowiedzi na tym forum stwierdzam, ze nie ma zadnych prawdziwych facetow, ani ojcow. Czy tak siebie sami widzicie? Czy widzicie sie jako wieczne dzieci w konkurencji ze swoimi dziecmi o zabiegi zony w zakresie poswiecania uwagi? Czy tutaj sa same lewe mamisynki?

Gość gość
'skad 22 latka ma miec pieniądze na zrobienei imprezy weselnej, na zapewnienie sobie godziwego bytu, zapewnienie przyszłosci dziecku, tj dobrego stary w życie a nie bidowania na zasiłakch z pomocy społęcznej. Nie chce zakłądać, ze jestescie pasożytami żerujacymi na pieniądzach rodziców" Autorko przepraszam bardzo ale tutaj jest sprzeczność wypowiedzi. Od kobiety się wymaga, że ma zapewnić tzw. przyszłość dziecku, dobry start w życie, a jednocześnie ona będąc u progu życia nie ma prawa nic brać od rodziców bo jak bierze to znaczy, że jest pasożytem. Zastanów się nad swoją wypowiedzią. Jak już się prawi mądrości to trzeba być sprawiedliwym i konsekwentnym we wszystkim.

Gość gość
11:48 Autorka jest facetem