Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szwagierka podrywa mi męża co robić

Polecane posty

Gość gość

Jestem w miarę atrakcyjną kobietą, kompleks nieduży biust. Mąż jak mnie poznał zawsze twierdził że lubi moje piersi(miseczkaB) ale jak gdzieś byliśmy zawsze widziałam że zwracał uwagę na te hojnie obdarzone kobiety. Odkąd brat męża wyjechał do pracy W Uk, szwagierka mocno zbliżyła się do mojego męża, prosi żeby jej pomógł np. naprawić kran itd. Przestało mi się to podobać bo na zaczęła go zwyczajnie podrywać. Ubiera się wyzywająco i ten jej duży biust. Jak jest ona i ja mąz w ogóle nie zwraca na mnie uwagi tylko gapi się w jej cycki. Śmieją się razem rozmawiają, a ja czuję się jak zbędny mebel. Jak jo umiejętnie rozegrać żeby mąż przestał się nią interesować

Gość gość
Prowokacji o szwagierce cd :P

Gość gość
Niestety może trudno w to uwierzyć ale tak jest, mam taką wredna babę w otoczeniu

Gość gość
Wiem że on się jej podoba i na odwrót też, co ja mam zrobić, jego brat nie ma o tym pojęcia zresztą może te ma kogoś

Gość gość
I co z tego? Jak będzie chciał to z nią będzie a ty swoimi desperackimi probami zniechęcenia ich do siebie wyjdziesz na kretynke i nic nie wskorasz. Jest z toba z przypadku i musisz sie z tym pogodzic niestety

Gość gość
Na przyciąganie fizyczne nic nie poradzisz, bo co, zabronisz im się widywać? A cycki jednak ważne są dla facetów, choćby nie wiem ile zaklęć wymyślały kobiety, że nie.

Aj wiem, że nie należy uogólniać ale tak jakoś amatorzy dużych biustów są dla mnie szemrani (takie nieszczęście cycatych kobitek, że lecą na nie głównie bedboye, których się trzymają długi). Może jak mu wypłaczesz swoją zazdrość to poczuje wielką potrzebę, żeby zmienić swoje zachowanie?

Gość gość
fajnie czyli mam siedzieć i patrzeć jak szwagierka uwodzi mi mężą, i być może na flircie się nie skończy. Super fajne rady

Gość gość
Jeśli mąż cię autentycznie kocha i twoje szczęście jest dla niego priorytetem, to wystarczy mu powiedzieć, że sprawia ci ból i powinien olać szwagierkę. A ją bym ustawiła w 5 minut. Nie bądź memła, postaw granice.

Gość gość
wyjeb jej w ryj a faceta olej jak na nia leci

Gość gość
Podejdź i wbij jej paznokcia w cycek.Powinno zadziałać.

Gość gość
taak spuść jej sylikon z cyckow

Gość gość
weżcie w trójkąt dziada

Gość gość
to proste ,napisz do jej męża że ona i Twój mąż mają romans :-)

Gość gość
ale to oczywiście provo z okazji skamlania o cyckach na cafee