Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina_178

Co myślicie gdy widzicie wysoką dziewczynę w miniówce?

Polecane posty

Gość Karolina_178

Hej. Mam 178, nie powiem ile ważę bo dla niektórych będzie to problemem ;P Ale jestem zgrabna, mam długie nogi, biust raczej większy, długie złocisty-blond naturalne włosy, ubieram się bardzo kobieco, ale szpilek sobie odmawiam ze względu na ten wzrost. :) Lubię nosić obcisłe jeansy, przylegające ściśle do nogi, z wysokim stanem, które podkreślają moje wyraźne bioderka, jak mam ochotę to założę mini spódniczkę, która podkreśla długą nogę, biust czasem też wyeksponuję, ale tylko z zachowaniem dobrego smaku, bo kiczu nad wyraz nie cierpię. Co myślicie, gdy na ulicy widzicie taką wysoką, młodą dziewczynę, nie chudą, ale zgrabną i dobrze ubraną? Czy wzbudza zaciekawienie? Lubicie patrzeć na takie okazy w społeczeństwie? :D

Gość gość
Gosciu czy ona ma tyle wzrostu co autorka?

Gość gość
Jesteś szczupła czy cycata i doopiata jak ta w linku?

Gość gość
Lubię nosić obcisłe jeansy, przylegające ściśle do nogi jak mam ochotę to założę mini spódniczkę, która podkreśla długą nogę x Jesteś samicą ślimaka?

Gość gość
Wiesz zyrafo, ze bedziesz sama?

Gość Karolina_178
Ja pier***e, jacy wy jesteście głupi na to forum, jak i na każde inne żeby się udzielać. Jedyna odpowiedź która mi się spodobała, to ta od samicy ślimaka z 17.29, nawet się trochę uśmiałam. Zamykam te żenujące odpowiedzi do niczego nikomu niepotrzebne i nie związane z tematem. Dobranoc Buractwu.

Gość prawictwo pospolite 152
bez zdecia trudno powiedzieć

Gość gość
ja chcę taką do 175cm z fałdkami biseksualną samice chętną na orgie

Gość gość
Wysoka kobieta to jest to. Jeżeli nie jest wychudzona i wysuszona, tylko ma piękne krągłe ciało, to tylko podziwiać. To ze nie każdy facet (mam na myśli tych niższych od niej) moze sobie pozwolić na podjazd do niej to wielka zaleta. To cos niedostępnego i pięknego. Przeciętnych niskich, krótkonogich z dupką jak kaczki jest wiele, nie ważne czy szczupłe czy nie. Nawet przy 178 nie trzeba ze szpilek rezygnować. Taka kobieta idąca wśód nijakiego tłumu to na prawdę dzieło sztuki.

Gość gość
jak masz gruba dupe to nie ubieraj leginsow!!! to bardziej boli facetow niz kop w jaja ,a jesli jeszczr przeswituja to olaboga, daj kamienia ... !!!

Gość gość
Olaboga to jest jak idzie dziewczyna (juz mniejsza o wzrost) w szortach albo mini a na nogach celulit. Nic tylko powiedzieć "siema, fajny masz budyń"

Gość gość  lucyfer
Czasem kobiety same szukają wrazen i szczuja mini itd Jeśli masz fajna figurę i długie nogi lubisz je pokazywać to twoja sprawa dorosla jestes My faceci jesteśmy wzrokowcami dla mnie to nic takiego jak kobieta jest tak ubrana jak pisalas mam to na co dzień