Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LoJournal, co sadzicie?

Polecane posty

Gość gość

Laura to dziewczyna Stankiewicza (ten niesmieszny youtuber) wg mnie jest fajna, ciepla osoba, ale jej filmik sa takie troche sztuczne. Nie potrafie tego opisac, ale ona na sile chce udawac taka z innej epoki, eteryczna laske.

Gość gość
Jestem tą dziewczyną zauroczona. Od kilku dni oglądam jej zdjęcia, filmy i nie mogę przestać.

Gość gość
czy tylko ja mam wrazenie, ze powoli staje sie karolina baszak nr 2?

Gość gość
Iktos wie czemu rozstała się z tym 'niesmiesznym jutuberem' jak to ktoś wyżej dobrze określił? Ominęła mnie cała burza wokół tego

Gość gość
a skąd wiesz, że się rozstała? też słyszałam takie głosy

Gość gośćasdfvdajbsdk
tak, rozstali się, na 100%, bo Laura wielokrotnie odpowiadała już na to pytanie na instagramie. z jednej strony szkoda po tylu latach, ale z drugiej jakoś on nie pasował do niej, ona taka spokojna, wrażliwa dziewczyna, a on błaznowaty głupek. niby wiadomo, że to tylko taka kreacja, ale jednak dorosły facet którego widownią są dzieci do lat 15? a sama laura moim zdaniem jest ewenementem na polskim youtubie, jej filmy są naprawdę mega klimatyczne, jak ktoś nie oglądał to polecam. romantyczne, delikatne, spokojne... no i mega dopracowane. z resztą widać, że stawia na jakość, bo rzadko coś dodaje.

Gość gość
prędzej stawia na reklamy. co drugi film to kampania, a ona stała się tak irytująca w tej kreacji na wróżkę-zębuszkę, że szok...

Kto kogo kopnal w srake? Ona wrocila do tej swojej Bydgoszczu xD Mieszkanie w Wawce bylo Staniewicza tylko?

Gość gość
szukała mieszkania w wawie przez dobrych parę miesięcy, wszystko udokumentowane na insta. polecam jeśli ktos nie ma uczulenia na sztuczne rzęsy i retro filtry w stężeniu 150%.

Gość gość
jest na madagaskarze :o z ChPD boze....

Gość suchy ogon nicości
Popatrzyłem przez 10 sekund. I już wiem wszystko. Przeciętna dziewczyna, która chce zarobić i być rozpoznawalna. Taka plaga naszych czasów. Ja takich rzeczy w ogóle nie oglądam, bo to jest tak, jakbym oglądał swoich znajomych, zupełnie przeciętnych ludzi w większości. Jaki to ma sens? Wszystko to jest mniej, lub bardziej upozowane i w sumie bez znaczenia i sensu. Ktoś tam paple, podaje sto milionów razy przemielone informacje w lepiej, lub gorzej wykreowanym obrazku. Kolejne pierdoły, nic więcej.

Gość aaa

ona sie zeszla ze stankiewiczem czy ma nowego?

Ma nowego, juz chyba troche fame jej spadl

Gość Hnm

Ładne dziewczę.

Gość gość

Jest nudna i miałka.