Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Awaria się upiła

Polecane posty

Gość gość
Jestem zadrosna o adoracje debila In spe:D

Gość gość
Po co podbijać temat, który się w ch/UJ zacina? :O

Gość gość
Kto podbija i po co?:O

Gość gość
wadera ile czasu na obserwacje straciłas i gdzie by tak o kims pisac?co jedna to głupsza.czego tu szukasz?

Gość gość
Lampucera siedzi cały czas. Jak awaria titit:D Awario Psujek wròci, bedzie opciąganko:D

Gość gość
Czego ty hajko szukasz?Psuja?:P

Gość haja
A ja mogę zrozumieć, że ktoś tu sobie wylewa frustracje.No bo do kogo z żalem wieczorem, jakby się coś chciało niegrzecznie, tam!...nawet grzecznie a tu tylko f8 i gęś? Przecież chyba nie do normalnej sąsiadki? :-D Siać rutkę brzmi dziko, ale to jakiś chyba młodzieżowy slang, bo nie znam.Dzięki w każdym razie za kolejne pozwolenie.:-) Waduś 👄wyszłaś ze ściany jak jakiś najebany duch, który się spóźnił na wywoływanie.Rozkosz. X Z depilacją nic się nie dowiem?To może ktoś coś ciekawego w gadżetach ero wywąchał?(kulki zostawmy, bo będzie kolejny pretekst do demonstracji wiedzy (z dupy) ):-D Za dużo soków nocą straciłam, mam dziś chyba anemię.:-pCoś mnie postawi na nogi, oprócz powtórki, na którą muszę poczekać?:-p:-D Piąteczek!

Gość gość
„rutkę sieje”, to znaczy, że do wianka jej potrzebuje, który nosi, nie wychodząc za mąż. Długosz w dziejach polskich pod r. 1271 opowiada, jak „żona Leszka Czarnego, księcia sieradzkiego, Gryfina (córka Rościsława księcia Rusi), choć już z Leszkiem szósty rok mieszkała, zostając w panieństwie, zarzucała mężowi niemoc i oziębłość i na zwołanem zgromadzeniu panów i poważniejszych niewiast ziemi Sieradzkiej oświadczyła, że czepiec, który na głowie jako mężatka nosiła w Krakowie, zdjęła już dawno w klasztorze braci mniejszych, wobec wielu osób, i jak panna poczęła chodzić z odkrytą głową”

Gość gość
Lampucera to bardzo drogi sprzętręcznie składanymam jeden klocek 🖐️

Gość gość
no dalej! bic sie

Gość gość
Tyle zachodu żeby zobaczyć odpowiedź Awarii do Wadery:D:D:D:D

Gość gość
Przecież jesteś:Dnie jestem Haja:P

:42 cichoooo tu wszyscy są hajami :-D Autor nie napisał czym się upiłam, ale jak wzniosę butlę jabola to chyba będzie dobrze? Bawimy się coś czy będziecie rutkę przeżywać dalej?

Gość gość
Hajcia pozdrawiam :) jednak masz gadanego.