Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto iść na administrację?

Polecane posty

Gość gość

Mam tylko średnie wykształcenie. Chce dalej się uczyć. Mam dylemat. Od zawsze chciałam pracować ze zwierzętami. Chciałam iść na studium zawodowe technik weterynarii. Musiałabym wtedy dojeżdżać co drugi weekend 80 km w jedna stronę. Jednak tu jest problem z praca i niskimi zarobkami. Zastanawiam się tez nad studiami. Mam możliwość iść na pedagogikę bądź administracje. Co do pedagogiki to slyszalam, ze to jeden z najgorszych kierunków. O administracji szczerze mówiąc nie mam pojęcia. Nie wiem jakie przedmioty na maturze są brane pod uwagę. Czytalam, ze wszystko zależy od uczelni aczkolwiek w większości przypadków to matma... A to nie jest moja mocna strona.

Gość gość
na administracji jest duzo prawa, ale to nie znaczy ze bedziesz po nich prawnikiem, ogolnie jak masz jakas ciocie w urzedzie to wybierz administracje, jak nie masz to lepiej zostan fryzjerka i zaloz wlasny salon

Gość gość
Teściową ma znajomości w urzędzie. Czy na administracji jest dużo nauki? Jak z kolosami itp? Czy trudno jest się utrzymać na tym kierunku? Czy trudno się dostać?

Gość gość
Powiem Ci coś , nie idź chyba ,że lubisz dymać się z szefem po kątach jedyne ,co to Cie tam skrzywdzą i tyle nie tyle fizycznie co psychicznie .

Gość gość
Mi tez kojarzył się zawod "sekretarki" z nadstawianiem się szefowi, ale jakoś nie wierze, żeby tak było. Zdarzają się przypadki, owszem, ale to mały odsetek.

Gość gość
Kochana nie znasz życia mówię Ci nie idź tam .

Gość gość
Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych na 30h kurs – specjalista administracji! Kurs kończy się certyfikatem oraz zaświadczeniem Ministerstwa Edukacji Narodowej. Miejsce zapisu: Katowice Plac Szewczyka 1, tel. 728-930-451, 882-178-310.