Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

HAHA Niemiecka policja zatrzymała 31 letniego Polaka z karabinami maszynowymi

Polecane posty

Gość gość

31-letni Polak podróżował autostradą A12 z Niemiec do Polski. Na przejściu granicznym w Świecku został zatrzymany do rutynowej kontroli przez wspólny polsko-niemiecki patrol policyjny. W samochodzie mężczyzny znaleziono karabiny maszynowe i pistolety. Kierowca posiadał zezwolenia na posiadanie i transport broni. Jak podano, dokumenty były jednak w tak złym stanie, że zachodzi podejrzenie, iż zostały sfałszowane. Wiadomo już, że fałszywe było brytyjskie prawo jazdy, którym posługiwał się mężczyzna. Został on zatrzymany. x x x No proszę , Polak jedzie "ubogać po katolicku Niemców" ?

Gość gość
katolicki imigrant fuj

Gość gość
No proszę , Polak jedzie "ubogać po katolicku Niemców" ? xxx przeciez nie jechal z bronia do niemcow tylko do Polski :o

Gość gość
a ja mu zazdroszcze ze zdobyl ta bron ja nie bede miec czym bronic rodziny w razie w

Gość gość
Chciał rozpierduchę na SDM zrobić ale się spóźnił-pewnie czarni pielgrzymi z Zimbabwe go rozjuszyli

Gość gość
znowu ta durna lewacka poyebuska :O w dodatku nawet nie doczytała że polak jechał do polski

Gość gość
a ja mu zazdroszcze ze zdobyl ta bron ja nie bede miec czym bronic rodziny w razie w x x ty o broń się nie staraj tylko o pampersy bo w razie W będziesz robił pod siebie ze strachu

Gość gość
Na zdjęciach widać, że broń ładnie zapakowana i zabezpieczona w kartonikach. Pewnie koleś ma jakąś strzelnicę, albo centrum szkoleniowe więc pojechał i kupił w sklepie Niemczech to czego nie można kupić w Polsce. A pismaki od razu z niego terrorystę robią. Który terrorysta wozi w bagażniku broń w oryginalnych kartonach. Niech jeszcze napiszą, że na razie brak jakichkolwiek dowodów, że planował zamach na prezydenta, premiera, papieża, marszałka sejmu i pana Antoniego. Na razie brak dowodów ... ale jak będzie trzeba to się znajdą. Żenada. Jaki kraj tacy "terroryści" ...