Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaką decyzję podjąć

Polecane posty

Gość gość

Jak postąpić po zdradzie mojego męża , co można zrobić aby w miarę normalnie funkcjonować .

Gość gość
Przebadać się. Mąż mógł przynieść na fi/uc/ie jakieś paskudztwo i cię zarazić :classic_cool:

Gość gość
poszukajcie sobie parki wtedy to nie będzie zdrada a super zabawa

Gość gość
Wyprowadzić się jak najszybciej. Formalności mogą zaczekać, najważniejsze jest zerwanie waszego małżeństwa.

Gość gość
Właśnie to zaproponowałam mojemu byłemu aby wyprowadził sie z mojego domu ale on nie chce tego zrobić dobrowolnie .

Gość gość
ciężka sprawa

Gość gość
Po zdradzie tylko rozstanie .

Gość gość
Nie nas masz się pytać co zrobić a samej siebie. Odpowiedz sobie na proste pytanie czy po tym jak się zachował dalej go kochasz? Czy jesteś w stanie nie tylko przebaczyć ale tak że i zapomnieć co jest bardzo istotne. Czy sypiając dalej z nim nie będziesz wyobrażać jak to robił z inna? Moja droga zdrada to jest coś na co się nie przemyka oka. Niestety ale taka jest prawda. Boli i to bardzo uwierz mi wiem co mówię. Sama musisz podjąć decyzje, tylko nie kieruj się proszę Cię tym że nie znajdziesz nikogo innego że nie dasz rady bez niego. Padłaś? Wstań popraw koronę i idź dalej. Kobiety są silne pamiętaj o tym a co Cie nie zabije to Cie wzmocni. A co do szukania pary to musiał napisać typowy facet który nie szanuje kobiet tylko się nimi bawi i nie zaznał miłości w życiu. Jeśli kochasz kobietę to nie ważne jak długo jesteście ze mną zawsze trzeba pokazać że to ona jest dla Ciebie wszystkim. Tak owszem są tacy mężczyźni którzy nie patrzą na ładną buzię i cy**i nie którzy potrzebują czułości i bezpieczeństwa. Załóż wygodne buty bo do przejścia masz jeszcze kawał drogi. Nie załamuj się bo to jest brak szacunku do Ciebie ze strony męża, ślubowaliście sobie wierność miłość i uczciwość a jeżeli nie jest w stanie wykonać tak prostych czynności to niech spada na drzewo!!!!