Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doradzcie mi jak pobudzić żonę do sexu

Polecane posty

Gość gość

Doradzcie mi jak pobudzić żonę do sexu

Gość gość
A musisz budzić? Zrób to ''na spiocha'':)

Gość gość
Ciagle jej sie niechce sexu. Jak ja pobudzić?

Gość gość
Odpuść sobie i znajdź kochankę. Jak ktoś nie lubi sexu to nie lubi i na dłuższą metę nie da się go pobudzić.

Gość gość  Alvaro
Kup prostownik ja pobudzi :)))Może twoja lady ma kochanka jak wiecznie zmęczona itd zobacz jej pocztę albo tel biling ? Kumpla żona podobnie robiła i na boki chodzila

Gość gość
Mnie mąż pobudził proponując seks z kochankiem w trójkącie. Ja zdecydowałam o wymianie partnerów i po tym seksie stał się dużo lepszy seks miedzi mną a mężem.

Gość gość
Boje sie ze na to nie ma lekarstwa. Możesz jej dorzucić czasem jakiś proszek stymulujący (bo sama nie weźmie jak znam życie) ale jej głowa i wagina sa daleko od tych spraw. Na takie sytuacje wymyślono prostytucję. Skorzystaj od czasu do czasu a będziesz sie czuł dużo lepiej i bardziej będziesz kochał zonę. Pamiętaj tylko o kilku sprawach: nie wchodź w romanse, bo to rozwali związek, prostytutki to w większości bardzo fajne, normalne dziewczyny, bądź dla nich miły i traktuj z szacunkiem, prostytutki najlepiej poradzą ci co poprawić w relacjach z zona, musisz trafić na miła dziewczynę, która to robi z powołaniem i sama uczestniczy w tym seksie (połowa nie jest zadowolona z tego co robi). Albo zagryź zeby i pogrążają sie we frustracji, aż pojawi sie miła, młoda dziewczyna, z która ci bedzie dobrze i która rozwali twoje małżeństwo...

Gość gość
Możesz tez szczerze z zona porozmawiać o swoich potrzebach i poprosić aby wpisała te potrzebę w kalendarz obowiązków- np. Poniedziałki i soboty. Wówczas ona sie obrazi, albo moze sie zmobilizuje, i... jakość seksu bedzie podobna jak z prostytutka i poziom zazdrości podniesie sie trzykrotnie...