Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Buniaw

Gdzie licówki we Wrocławiu

Polecane posty

Witam. Szukam dla mojej mamy gabinetu (Wrocław - koniecznie), gdzie można przeprowadzić lekkie leczenie stomatologiczne i założyć kilka licówek na zęby. NIe potrzeba robić żadnego leczenia protetycznego itp. No i ewentualnie jakie licówki wybrać?

Gość gość
no dobra, jedziesz już ze swoim goovnianym spamem :classic_cool:

Gość IrminaW
Niedrogo i porządnie leczą w Yes Dent -http://yesdent.pl/. Robiłam tam licówki kompozytowe 5 mies. temu, a wcześniej leczyłam kilka zębów. Jak do tej pory wszystko jest ok.

Niestety jest kilku szarlatanów we Wrocłąwiu, kórzy starają się naciągać klientów. Na takim się sparzyłam. Wiesz co, zajrzyj sobie na Oławską do Prestige Dent: http://prestigedent.com.pl/kontakt/. Ja leczyłam się u nich (w tym kanałowo), miałam też wybielane zęby i robione kilka licówek na górne przednie zęby, które są ultracienkie (nie zniszczyły moich zębów) zapyta j sobie o nie. Zęby wyglądają na 100% naturlanie, co dla kobiety jest najważniejsze przecież :)

Gość AlicjaM
Jeśli chodzi o zakładanie licówek to bezkonkurencyjny jest ten stomatolog http://lux-dent.com.pl/rtg-zebow-wroclaw/ . Moja przyjaciółka mi ich poleciła,ponieważ sama korzystała z ich usług a wiadomo lepiej skorzystać z kogoś polecanego i zaufanego niż iść do kogoś niesprawdzonego. Piękny uśmiech to podstawa a z ich pomocą jest on osiągalny

Gość gość
Wczoraj wróciłam z licówką założoną w tym gabinecie. Chciałam tylko zabudować szczelinę między dwójką a trójką. Szczelina została, a zamiast ładnego ząbka -w końcu po to tam przyszłam - mam wielkie, nienaturalnie wyglądające, zasłaniające połowę czwórki, wystające na zewnątrz, czyli poza łuk zębisko. Krótko mówiąc, miałam ząb prosty, a teraz mam krzywy i ogromny. Nie wiem, co pani doktor z tym zrobi, nie wiem, czy uda mi się odzyskać pieniądze i nie wiem,do kogo mogę zwrócić się o pomoc. Mam wrażenie, że pani doktor montowała licówkę po raz pierwszy w życiu.

Gość gość
nie napisalas w ktorym gabinecie tak ci schrzanili

Gość gość
Na Horbaczewskego. Nie wiem, czy potrafi naprawić to, co spaprała.

Gość Anka

Piękne licówki zrobiła mi doktor Justyna Borkowska-Płończak w Enel Medzie w West Gate, tak dokładnej stomatolog dawno nie spotkałam. robi też implanty i jakieś inne skomplikowane zabiegi, naprawdę osoba warta polecenia

Gość martakrar

Jestem zadowolona z efektu licówek porcelanowych jakie zrobił mi doktor w Maxdent. Przy Hallera prowadzą klinikę z nowoczesnym sprzętem przez co szybko i dobrze uwijają się z takimi zabiegami.