Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcel 2016

klapsy lanie spanking caning

Polecane posty

Gość Marcel 2016

Marzę o klapsach , laniu sparkingu Ten rodzaj kary był mi obcy. Zawsze za swoje wyskoki płaciłem aresztem domowym lub zakazem oglądania telewizji. Nigdy nie dostawałem od rodziców w skórę. Brakuje mi takiej przygody. Szukam kobiety, która po prostu sprawi mi porządne lanie paskiem na gołą pupę. Może to zrobić sama lub w obecności koleżanek. KOBIETO ! Jeżeli wkurza Ciebie w pracy Twój szef, a ty gromadzisz w sobie negatywne emocje …. daj sobie luzu … napisz do mnie …. póżniej chwyć pasek w dłoń i zlej mocno moją gołą pupę. Przekonasz się ,że poczujesz się lepiej .brakiem odpowiedzialności , presji , ciężaru A ty Kobieto – przez chwilę poczuć władzę. A może i Ty chciałabyś poczuć pręgi na pupie ? Poszukuję zdecydowanej kobiety z Warszawy lub okolic, w wieku 18-50lat, z niekrępującym lokalem . Agencje towarzyskie odpadają. Niestety nie dysponuje lokum , ani kasą na hotel. Z niecierpliwością czekam na e-mail , chętnie z foto na adres marcus@dentonet.pl Kontakt z panami mnie nie interesuje , proszę więc aby do mnie nie pisali Marcel z Warszawy

Gość asiutka   1999
Jakbyś dostał lanie, płakał po nim na przykład dwie godziny to odechciałoby ci się takich rzeczy. Ale sam piszesz, że nie dostawałeś

Gość gość
marcel..

Gość nieposłuszny z Trójmiasta
Ja również dołączam się do wątku. Mnie brakuje silnej kobiecej ręki i dlatego szukam Dominującej Kobiety, która chciałaby mnie od czasu do czasu regularnie zmotywować do działania właśnie tradycyjnym laniem. Uważam, że niewątpliwie zasłużyłem na porządne lanie, bo stałem się bardzo, ale to bardzo leniwy i w dodatku jestem bałaganiarzem i spóźniam się wszędzie. Myślę, że taka motywacja na pewno odniosłaby zamierzony skutek. Jestem samotnym, wykształconym kawalerem z Trójmiasta i nie mam żadnych ani partnerki czy żony, ani dzieci. Jeśli znajdzie się Kobieta, która zechce mnie ukarać laniem w zasięgu do ok. 100 km od Trójmiasta to chętnie dojadę. Proszę zainteresowane Panie o kontakt mailowy na adres email: niewolnik30dlaPani@op .pl

Gość student92
Również chętnie spotkam się na spanking. Mogę być zarówno uległy jak i dominujący. Interesuje mnie tylko spanking, bez poniżania słownego, itp. O mnie: 24 lata, 182 cm wzrostu, 72 kg, ze Śląska. Zainteresowane Panie proszę pisać: student9292 @interia.pl pozdrawiam serdecznie

Gość gośćas
Potrzebne mi przypilnowanie przy obowiązkach ;) Niestety chyba tylko tak można wyprostować pewne rzeczy

Gość gość
Takie rzeczy robią tylko pedofilie