Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąz koleżanki jest kierownikiem działu w korpo .czy serio jest sie czym chwalic?

Polecane posty

Gość gość
Autorko wygooglalas sobie firme i stanowisko to teraz wygooglaj sobie co ono oznacza, bo widac jak bardzo glupia jestes.

Gość gość
TE STANOWISKA CO AUTORKA NAPISALA NIE OZNACZAJA STANOWISKA KIEROWNICZEGO WIĘC AUTORKA MA RACJE ZE JEJ KOLEZANKA KŁAMIE ,ŻE JEJ MAZ JEST KIEROWNIKIEM.

Gość gość
Dla mnie trochę śmieszne jest chwalenie sie jakimkolwiek stanowiskiem męża, bez względu na to czy jest kierownikiem w korpo cz nie. No, chyba że ktoś zajmuje bardzo wysokie stanowisko np. w NASA czy jest pracownikiem naukowym w renomowanej placówce, gdzie liczy się duża wiedza i nieprzeciętna inteligencja.

Gość gość
Pewnie autorce się nie pochwaliła, po prostu odpowiedziała na jej wścibskie pytanie. A autorenia z tych, ktorych zadna odpowiedz nie zadowoli, spodobalyby sie jej tylko słowa: "a wiesz, bieda u nas" :D Nie pozdrawiam biednych idiotek leczących kompleksy na kafe. Mężem się pochwalić nie mam w zwyczaju, ale jakby ktos zapytal na zywo czym sie zajmuje to czemu mam ukrywac

Gość gość
Autorko - a jaki masz z tym problem kim on jest???? książkę piszesz?-zajmij się swoim życiem, swoim stanowiskiem a co najważniejsze swoim mężem abyś nie została tak całkiem przypadkiem była zoną kierownika budowy.....

Gość gość
mój mąż pracuje od niedawno w korpo i jest zwykłym pracownikiem, dostaje na ręke 5 koła. Tyle sobie wytargował i tyle ma. Do tego dochodzą premie. Jest to praca w polskiej korporacji (tak tak sa takie, nie każde korpo to żydowskie przedsiębiorstwo). Ja pracuje w małej firmie i zarabiam 4 tys na rękę plus premia więc wychodzi 5-6 tys. Ergo, liczy się co potrafisz a nie gdzie pracujesz