Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JBiTB

Czworokat z zamiana

Polecane posty

Witajcie. Jesteśmy z mężem 2 tyg po ślubie. Nigdy nie byłam zazdrosna o meza, on o mnie byl. Wpadliśmy na pomysł aby urozmaicić nasza noc poślubną i spróbować zabawić się z innymi. Parę dni temu doszło to do skutku. Pojechaliśmy do pary, która znaleźliśmy, obydwoje się na nich zgodziliśmy. Ja byłam tak na to nakręcona że nie wiem, od zawsze było to moja fantazja. Gdy do nich pojechaliśmy super drineczki, luźna rozmowa o pracy, p*****lach, życiu codziennym i seksualnym. Gdy wszystko się zaczęło nie mogłam znieść widoku jak mój mąż obejmuje inna, pięści ja po biodrze ręką. Maz został na dole z nią a ja poszłam z nim na górę, cała zestresowana, walilam kieliszka za kieliszkiem. Po chwili mój mąż wparowal z bananem na buzi całkowicie goły, bo przyszedł po gumki. Ręce mi opadły. Cały czas słyszałam jak jęczy z dołu. Mój partner nie wiedział jak się zabrać do rzeczy, więc mój mąż jak byłam w ubikacji przyszedł do mnie i powiedział, zrób mu loda na początek i dodał że jego partnerka ma z******te cycki i doszła już 5 razy, gdzie ja nie dochodzę przez stosunek tylko przez pieszczoty oralne i to po długim czasie. Miałam już dość czekania, chciałam iść do męża na dół wiec zabrałam się za niego. Pełne rozczarowanie. Parę razy włożył i doszedł. Gdy poszłam na dół mój mąż dalej trzymał rękę na jej biodrze i ja mizial. Nie chciałam nic się odzywać, ponieważ mieliśmy układ że nie zarabiamy sobie niczego i nie Wypominamy. Nastepny dzień prawie cały przewylam. Cały czas miałam przed oczami jak on ją piesci i bzyka i jaki był wniebowzięty. Caly czas się zastanawiałam czy on mnie dalej kocha itp. Idt. Poszłam spać zawyta i w poczuciu beznadziejności. Mężowi bardzo się podobało i powiedział że chce jeszcze. Na następny dzień całkowicie mi przeszlo. Wiem że mąż mnie kocha, i zaplanowalam wspaniały namiętny wieczór, z moim striptizem, zabawami i seksikiem. I cały czas chodzi mi po głowie że chciałabym jeszcze powtórzyć nasza przygodę z tamtą parą, może tym razem byłoby lepiej. Mąż stwierdził że on już jednak nie chce bo widział jak to mnie męczyło, ale gdyby nie to, to mialby ochote na jeszcze. I co teraz, co radzicie, namówić męża czy dać sobie spokój, żeby nie powtórzyło się to samo.

Gość gość
idioci, powinni wam odciac genitalia i nafaszerowac nimi wasze usta. bezboznicy

Gość JBiTB
Jeżeli nie masz nic madrego do powiedzenia to się nie udzielaj, bo nie o takie odp. Mi chodziło żarliwy katoliku.

Gość gość
Dla mnie brzmi jak koszmar. Nie wyobrażam sobie tego co opisujesz jak widzę, że mój mąż pieści inną kobietę i uprawia z nią seks.

Gość gość
sorry ale to sie mija z celem. na takie cos moze bym poszla po powiedzmy 7latach zwiazku jakby mi sie juz partner/maz znudzil a nie zamierzalibysmy sie rozstawac. nie wyobrazam sobie ze mozna kogos kochac i patrzec jak sie rznie z usmiechem na twarzy z inna. jakie podle odczucia musi miec wtedy kobieta.

Gość gość
k****a ja też tak chcę !!! muszę się ożenić bo zwariuję i chcę sexu z wymianą wy katole niedobre wy !!!

Gość gość
Ty jesteś zazdrosna o męża a co ma powiedzieć jak przy każdym badaniu ginekolog wkłada wziernik i palce do cipki. A zapewne wstydzisz się męża mieć przy badaniu bo jesteś zacofana. To samo z porodem obcy mają prawo do oglądania ciebie mąż nie. Ja zawsze mam męża przy każdym badaniu był przy porodach bo mam prawo do obecności i nie jestem zacofana.Do tego trafiają się ginekolodzy niby porządni a molestują i gwałcą jak w tym przypadku. ..Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek... A ile się wstydzi i nie zgłaszają przestępstw dlatego powinno się zawsze mieć podczas badań i zabiegów osobę bliską! !! A co do seksu z drugą parą nie wyobrażam byśmy go uprawiali w osobnych pokojach! Chodzi by była możliwość podniecenia się widokiem jak mąż wchodzi w cipke kochanki lub mąż widzi jak kochanek nabija na członka jego ukochaną. W osobnych pokojach to zwykła zdrada!

Gość gość
19:53 a co ma ja podniecac geba starego i jego juz opatrzony kutos jak wchodzi w inna :D bueheheh :D nie zacytowales przepisu stosownego z prawa pacjenta :D wojtku

Gość gość
Mój miał mnie pierwszą i ja jego miałam pierwszym i tak zostanie. Używanych nie lubimy czyli nie wchodzi w grę trójkąt czworokąt czy inne kąty. A co do badań nie chodzę po facetach zawsze babka ginekolog więc nie trafię na zboków. Wiadomo że facet będzie zawsze miał ciągotki na ładną laskę obojętnie kim by nie był ginekolog ,ksiądz itp......

Gość gość
..nauczyciel, zul, spawacz..

Mąż był przy każdym badaniu ginekologicznym i przy obu porodach. Moglabys się najpierw zapytać zanim wyciągniesz pochopnie wnioski.

Gość gość
1.Zabawa w czworokącie z wymianą partnerów nie polega na seksie w osobnych pokojach. 2. Zachowanie i komentarz Twojego partnera świadczą o Jego niedojrzałości. Współczuję. To porównanie partnerek może dużo zepsuć między Wami.

Gość Wyzelwawa
Jesteście szubrawcami. Zarówno mąż jak i jego warta żonka. Będziecie się smażyć w ogniu piekielnym!!!

Gość gość
my bawimy się w trójkąty czworokąty i jeszcze w większym gronie obojgu nam się to podoba ja np lubię jak mąż posuwa inną szczególnie w dupkę i ona jest zadowolona mążnatomiast bardzo lubi jak robię to z kilkoma facetami i biorą mnie w obie dziurki na raz

Gość gość
mąż patrzy ja dwóch Cię bierze?

Gość gość
Hej można się przyłączyć?

Gość gość
na urlopie mieliśmy sprzyjające okoliczności i bawili,smy się w dwie pary. Ale zawsze każda para ze sobą. Miałam zasadnicze opory przed wymianą. Za którymś razem pozostała trójka miała ochotę tylko ja nie. No i mnie zniewolili - mój ładował mnie w gardło, wypiętym tyłeczkiem zajęła się druga babka. Jak już skołowana nie protestowałam jak jechała mnie wibratorem to nastąpiła zmiana i poczułam że wypełnia mnie już twardy oryginał. Jeszcze zaczęłam się wykręcać, ale mój sięgnął ręką, wsadził palec w pupę i ostro pociągnął do góry wystawiając moją bezbronną cipkę. Cóż było robić po prostu się rozluźniłam ...

Gość gość
do 0;32 tak patrzy lubi bardzo jak zabawiam się z innymi albo inną

Gość gość
katole nie wiedzą jak fajne są takie zabawy.

Gość gość
no tak właśnie

Gość gość
Tez z mężem szukamy pary do wymiany partnerow albo pary bi jest ktos ?

Gość gość
gdzie mieszkacie

Gość gość
Jesli moge wam cos poradzic to zastanowcie sie dwa razy zanim to zrobicie

Gość gość
nie znasz się

Gość gość
Akurat moge cos powiedziec w tym temacie ale wasza sprawa

Gość gość
jestem w otwartym związku więc się nie obawiam rozstań czy coś.

Gość gość
Pamietaj jeszcze o ciazy!

Gość gość
wpadłaś ?

Gość gość
Ja nie ale moja zona tak

Gość gość
My z pomorskiego a jestescie chetni ?