Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki penis lepszy drogie Panie, normalny, obrzecany calkowicoe, czy czesciowo?

Polecane posty

Gość gość

Będę miał usuwana stulejke i nie wiem co wybrać. Plastykę, penis będzie wyglądał tak jak u Europejczyków, częściowo obrzezany (odsłonięta główka), czy całkowicie obrzezany.

Gość gość
Proszę o odpowiedź, to ważne

Gość gość
Dobry penis to sprawny penis :)

Gość gość
1) Normalny 2) Częściowo obrzezany (główka na wierzchu zawsze) 3) Obrzezany (bez napleta)

Gość gość
Dlaczego nikt nie piszę? Nie rozumiem...

Gość gość
Najlepszy obrzezany całkowicie , napletek zbędny. Penis bez napletka dużo ładniejszy , nie zbiera się mastka ,nie cuchnie. Żołądź na stałe odkryta z czasem się hartuje co daje same korzyści !

Gość gość
ale mastkę przeciez mozna umyć, jak ja myję penisa raz dziennie to żadna maskta się nie zbiera a jesli ktoś myje raz na tydzień to sorki ale dla mnie jest zwykłą fleją

Gość gość
Na pewno bardzo mocno stojący i mocno strzelający, taka prawda. My teraz z mężem stosujemy suplement na potencję long men: http://wzaufaniu.pl/long-men kłopotów z potencja nie ma, ale po tym long menie po prostu penis stoi jak szalony i zabawa jest meeega przednia.

Gość gość
wystarczy chodzić na co dzień ze ściągniętym napletkiem i będzie taki sam efekt. Robię tak od miesiąca i też nie produkuje mi się mastka ani nie cuchnie, jest cały czas suchy i czysty.

Gość gość
Ja wybrałem styl high and tight tak, że cały wewnętrzny napletek pozostał w proporcji 3:1 (1/3 zewnętrznego). Bliznę mam 6cm od podstawy przy 17cm penisie w zwodzie. Z własnego doświadczenia wiem, że takie obrzezanie rajcuje kobiety bo często słyszę wielkie pozytywne zdziwienie, żołądź nawet normalnie jest odsłonięta.