Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak oduczyć

Polecane posty

Gość gość

jak mam oduczyć mojego 2 miesięcznego syna spania u mnie na brzuchu? karmie go mm gdy jest pora spania zasypia u mnie brzuszkiem do mojego brzuszka ale gdy chce go odłożyc do łóżeczka to albo budzi sie odrazu albo po 10-15 minutach. nie wyrobie tak dłużej nic nie moge zrobić bo on ciagle spi na moim brzuchu.

Gość gość
Och niedobry. Na rower go wyslij

Gość gość
Normalnie, obstawiasz do łóżeczka i glaszczesz po główce aż znowu zasnie

Gość gość
Ja nie oduczylam. Moja corcia tak spala u mnie do 3ciego miesiaca zycia. Zawsze na kazda drzemke i nawet w nocy. Samo przeszlo. Widocznie twoje dziecko potrzebuje bliskosci. Sa takie dzieci i nie twoje nie jest wyjatkiem. Bedzie ciezko ale da sie przezyc. Mozesz je zmusic do spania w lozeczku, ale sama wiem po sobie co sie wtedy dzieje.

Gość gość
Większość dzieci przez pierwsze kilka miesięcy życia jest nieodklqdalnq i najchętniej spaliby na rękach u mamy. Moja tez taka była. Po 5 miesiącu jej przeszło

Gość gość
mój też tak uwielbiał spać, na dniu tak sobie nieraz drzemaliśmy :) ale nigdy też nie było problemu żeby go odłożyć do łóżeczka. Nie śpij tak z nim zawsze i się oduczy

Gość gość
To poczekaj z 15-20 min aż głęboko zaśnie i wtedy powoli go odłóż do łóżka.

Gość gość
moja coreczka tak spala i to chciala tak spac cala noc. I wszyscy mi mowili ze glupio robie ze musi spac w lozeczku. Okazalo sie ze ma bardzo duzy trzeci migdal i dobrze jej tak bylo oddychac. po aperacji spi juz sama i spokojnie

Gość gość
Mój synek też tak lubi. Albo przy cycu. Jak wstaję to się budzi ma trzy miesiące. W nocy śpi ze mną często na brzuchu. Nie odmawiam mu tego. Kup chustę i będzie dobrze. Ja lubię tę jego bliskość chyba tak samo jak on moją. To tak szybko minie.

Gość gość
Ja też lubię sobie tak z nim poleżeć ale też bym chciała zjeść normalnie śniadanie czy obiad. Mam nadzieje,ze mu przejdzie zbiegiem czasu bo na pewno nie będę go oduczać w taki sposób żeby zostawić w łóżeczku aż sie wyplacze i zaśnie bo by mi chyba serce pękło.