Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala mgielka

Dobry krem

Polecane posty

Gość mala mgielka

witam kobietki moze macie jakis dobry, sprawdzony krem przeciwzmarszczkowy dla cery dojrzalej, moja mama uzywala roznych kremow juz ale chce kupic jej cos bardziej skutecznego, co polecacie ?

Gość gość
loreal taki złoty nutri-gold czy coś, dokup se też wode micelarną

Gość gość
slyszalam ze loreal dodaje do kremow jakis srodek uzalezniajacy skore, ale nie jestem pewna czy to prawda..

Gość gość
poszukaj kremu z retinolem albo koenzymem q10. generalnie lepiej najpierw kłaść serum a dopiero po chwili krem- silnie nawilżający.

Gość gość
Kremy z retinolem, najlepiej takie "samorobione" (biochemia urody, enaturalne, zróbsobiekrem) a jak kupne to la roche posay np. albo filorga. W tym wieku tylko retinol (a jeszcze lepiej tretinoina, ale to są już rzeczy na receptę) ma szanse widocznie zadziałać, efekty oczywiście będą po tygodniach stosowania, ale na tyle na ile się da na skórze zaniedbanej (bo kremy typowo przeciwzmarszczkowe czyli opóźniające starzenie trzeba stosować jak najwcześniej) - widoczne.

Gość mala mgielka
dziekuje za odpowiedzi, pochodze po sklepach , moze cos znajde :)

Gość gośćAGA
dokładnie ja też polecam kremy z retinolem, kupowałam swoje na www.topdrogeria.pl z Sesdermy i pod oczy i do całej twarzy i jestem mega zadowolona bo twarz mi się wygładziła i drobne, takie nie głębokie zmarszczki znacznie mi się wypełniły. polecam z czystym sumieniem.