Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poderwać dziewczynę? LGBT

Polecane posty

Gość gość

Ech jestem dziewczyna i chce poderwać swoja nawet nie wiem jak ją nazwac "koleżanke"? a wiec jest ona rowniez lesbijką mamy bardzo bliski kontakt. Jest ona starsza i bardziej doświadczona i bardzo kocha kobiety i podrywa chyba każdą dobrą brunetke(jej gust) Na ostatni spotkaniu bylo bardzo przyjemnie objeła mnie siedzialysmy sb na ławeczce w parku gadalysmy o wszytskim rowniez o gustach i teaoretycznie jestem praktycznie ideałem z jej opisu, jednak juz siedzialysmy w samochodzie, ona chciala pocwiczyc moja odwage poniewaz jestem bardzo wstydliwa i powinnam byc bardziej odwazna jesli chce wyrwac jakas dziewczyne. No i zaczelysmy sie tam przytulac etc bo ona uznala ze musi u mnie to przelamac i sama nie wiem co myslec bo ona pisze ze daje mi rady a ja nie chce zeby to byly rady tylko zeby ona byla ta dziewczyna. Piszemy niby ze soba ale ja nie wiem czy to cos dla niej znaczy nie wiem co zrobic...:(

Gość gość
dlatego nie masz dziewczyny

Gość gość
Musisz jej uswiadomic ze nie patrzysz na ia jak na nauczycielke, odwaz sie,co Ci szkodzi, zaskocz ja,niech zobaczy w Tobie kobiete a nie podlotka wymagajacego nauki :-) zamiast myslec ,dzialaj,bylo trzeba ja w tym samochodzie pocalowac.