Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elfik87

Masturbacja ...

Polecane posty

Witam, mam 41 lat i mam syna który ma 15 lat Mąż pracuje w Holandii i wróci za 2 miesiące I tutaj problem - dzisiaj o 19 mój syn wrócił od kolegi i gdy przechodziłam obok jego pokoju to zobaczyłam jak sie masturbuje ... co zrobić, porozmawiać ? może to być dla niego krępujące Prosze, doradźcie

Gość gość
Cześć Tabasko:)

Gość gość
A ty byś chciała, aby ojciec z tobą porozmawiał jak byłaś w jego wieku i by cię przyłapał ? Sama oceń, co byś czuła i się zastanów. Generalnie masturbujący się 15 latek to normalne - prawie wszyscy chłopcy to robią (i w dzisiejszych czasach większość dziewcząt) i jest to prawidłowy sposób rozładowania napięcia seksualnego w tym wieku. Jakby miał 10 lat to co innego. W takich sytuacjach udaje się, że się nie widzi. Jedynie jak by robił to zbyt na widoku (mimo, że wie, że są inne osoby) to trzeba mu zwrócić uwagę jak już skończy. Najgorzej przerywać w trakcie - może się nabawić nerwicy i mieć później problemy seksualne (może mieć problemy, bo będzie się ciągle obawiał, że ktoś go przyłapie).

Gość gość
ja na twoim miejscu bym mu zrobiła dobrze rączką albo jakiegoś lodzika :D już mnie to podnieca... tym bardziej, że nie masz męża więc mogłabyś się z nim zabawić :)

jak go przyłapiesz drugi raz to zrób to jak na filmach :p podejdź, klęknij na kolana i pomóż synkowi.. a wszystko uwiecznij na video ukrytym. proszę Cię mamciu

Gość gość
ddt30 masz potrzebę hurtowego wypowiadania się? ;)