Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca partnera

Polecane posty

Gość gość

Mialyscie/mieliście kiedys tak ze nie podobala wam sie praca waszego partnera? Co zrobiliscie z tym faktem,? Udalo wam sie go przekonac do zmiany pracy? Czy jednak sie poddaliscie i dalej pracowala w tej ktorej nienawidzicie? Opowiadajcie...

Gość gość
Nikt nie mial takiej sytuacji?:) lubicje prace waszych partnerów?

Gość Fuhsy
Mi jest obojętna jego praca

Gość gość
Jeśli partner lubi swoją pracę i się w niej spełnia, to nie powinno cię to raczej intetesować ;)

Gość gość
Tu nie chodzi o mnie pytam ogolnie jakie macie do tego podejscie :) bo nie raz sie slyszalo ze partnerzy nie lubia prac swoich ukochanych z roznych przyczyn. To tylko z ciekawości takie pytanie jakie macie doświadczenie w tym

Gość Znam
Moja znajoma tak miala ale pracowal tam dalej nie zmienil pracy. Tylko później mu odbilo i chcial za wszelka cenę zmienic ta prace nawet jak miałby sie spotykać z inna zeby mu zalatwila ta prace :p az wkoncu zalozyl se wlasna firme a później wyjechal za granice. Moze przez te marudzenie? Dokladnie nie wiem jak to z nimi bylo i co dokładnie mowila tylko to co on oppwiadal

Gość gość
moja dziewczyna była 2 lata prostytutką i striptizerką w klubie i nie podobała mi się jej praca, udało mi się ją przekonać teraz jest opiekunką w przedszkolu.

Gość gość
Tez słyszalem opowiadania kolezanek ze nie pasuje im praca meza czy tez chlopaka. Głównie jak pracowali w transporcie czy za granica. Ale zeby cos z tym robily? To nie wiem:) kobiety takie juz sa :p chodz mi kiedys tez nie pasowala ale nic nie mowilem na ten temat.

Gość gość
Ja kocham słuchać o pracy mojego mężą, niestety nie jestem ścisłowcem i nic nie zapamiętuje z tego co mówi, chociaż wiem o czym mówi eh

Gość gość
Gosc 11:29 a ma ciekawa prace tylko za często o niej mowi i dlatego Cie nudzi? Czy po prostu nuda praca i nie chce Ci sie sluchac? Moj brat tez gada ciagle o pracy a jego praca polega na wciskaniu guzika i gapieniu sie a tak p tym opowiada :D