Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak czesto zmieniacie pozycje seksualne oodczas jednego zblizenia

Polecane posty

Gość gość

No wlasnie na filmach na forum i w fantazjach jest tego duzo a w realu szybki numerek aby pozbyc sie napiecia seksualnego

Gość gość
My podczas jednego zbliżenia mamy od 1-3 pozycji. Czasami zdarza się do końca w jednej pozycji. :-)

Gość gość
Nieraz, przeważnie przy romantycznym seksie na leniuszka w jednej. Z reguły jest wtedy na łyżeczkę. Kiedy kochamy się z mężem bardziej ambitnie, różnie. Dwie, trzy. Przeważ nie jakieś modyfikacje pozycji misjonarskiej, od tyłu lub na jeźdźca.

Gość gość
co 3 min bzdziagwo

Gość gość
gość dziś maz w pracy a ty sie tutaj opier.dalasz :D

Gość gość
2-3 cienizna :-) mi sie maży z partnerką przy jednym zblizeniu 20 pozycji Krotkie zmiany i przerwy dla parnerki na odpoczynek :-) Chyba ze na wzajem bedziemy dominować. W sumie chcialbym aby partnerka dominowała na zmianę wtedy nie jest nudno a i pozycji jest znacznie wiecej. Czy wszystkie panny i mezatki lubia leniuchowac podczas seksu :-)

Gość gość
lubimy dominowac - piss i scat na was :D

Gość gość
gość dziś ja tak wlasnie lubie. Nawet jak spie to nie leze na plecach ;)

Gość gość
gość dziś 2-3 cienizna usmiech.gif mi sie maży z partnerką przy jednym zblizeniu 20 pozycji Krotkie zmiany i przerwy dla parnerki na odpoczynek usmiech.gif Chyba ze na wzajem bedziemy dominować. W sumie chcialbym aby partnerka dominowała na zmianę wtedy nie jest nudno a i pozycji jest znacznie wiecej. Czy wszystkie panny i mezatki lubia leniuchowac podczas seksu usmiech.gif x Marzy, a nie maży, sieroto. Chyba w szkole leniuchowałeś.

Gość gość
Sierota jest z ciebie , nie mam czasu i ochoty na mordengi z samowymyslaczem i samopoprawiaczem smartfona

Gość gość
W jaki sposob lubicie dominowac :-) pochwal sie przewaznie to leniuchujecie i na misjonarza lezycie bo nożek skrzyzowac lub podniesc nie macie sił :-)