Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warszawianka 8787

Jak żyć z takim człowiekiem :(

Polecane posty

Gość gość
Odpowiedź na pytanie: nie żyć z takim człowiekiem. Odejść i mieć w d***e. Zażądać również takich alimentów, żeby mu w pięty poszło.

Gość gość
Dzięki za rozpieprzanie kraju. Patologia lepiej sobie radzi od Hitlera.

Gość Warszawianka8787
gosc 13:24 wlasnie zaczelam piszac ten post. Wyzej napisalam, ze odnowilam takze kontakt w sprawie pracy. Dzialam dalej !

Gość Warszawianka8787
gosc 13:32 wlasnie zaczelam dzialac. Odnowilam kontakt, gdzie moglabym ewentualnie zaczac pracowac. Ukladam w glowie plan i jestem zmotywowana do dzialania.

Gość Warszawianka8787
gosc 13:34 ja rowniez pozdrawiam :)

Gość gość
Tamten wroci z roboty,dowie sie, dostaniesz w ryja i plany sie zakoncza

Gość gość
Jak tak będziesz szła jak burza to skończysz jak dzieci będą już dorosłe. Kiedy pójdziesz do prawnika?

Gość gość
Za prawnika sie płaci. Ale są też bezpłatne porady prawne,w moim miasteczku raz w tygodniu w Urzędzie Miasta.Dowiedz sie jak jest u Ciebie w mieście.

Gość gość
Nie chce mi się wierzyć że mąż hamuje sie przy dzieciach z upokarzaniem cie.Może wtedy jest dla ciebie miły i dobry?

Gość gość
Bawi Cię to? Mnie przeraża. Jeśli patologia dalej będzie się tak intensywnie rozmnażała to nie będzie trzeba wojny, żeby rozwalić ten kraj. Już się ledwo trzyma. Przypomniała mi się sprawa kobiety, która zamordowała męża jak dzieci były jeszcze małe. Wychowywała je, a jak dorosły okazało się, że są kopiami swojego ojca tyrana. Módl się, żeby z Twoimi nie było tak samo.

Gość gość
Zamiast inwestować w mężusia może wydać kasę na prawnika.

Gość gość
No więc przygotuj się do wyprowadzki i to zrób, bo bedziesz sie meczyc z psycholem przez lata, a na koniec stwierdzisz, ze przegralas zycie. Najpierw sie przygotuj, wynajmij mieszkanie, ten facet nie musi o niczym wiedziec, a potem bierzesz dzieciaki i uciekasz od g*wna. Nie usprawiedliwia sie takich, on Cie poniza, bije... jaka trzeba byc glupia kobieta, aby w tym trwac? Nie jestes glupia? No to podejmij walke o siebie, bo bedzie coraz gorzej.

Gość gość
Oczywiście autorka zniknęła i nie napisała kiedy wybiera się do prawnika :)

Gość gość
Mam koleżankę, która od 5 lat tkwi w związku z facetem, który ją poniża i zdradza. Czeka, aż się oświadczy :) Mnie już nic nie zdziwi. Wszyscy jej mówią, żeby zakończyła ten chory związek, a ona na to, że go kocha.

Gość gość
Jak zawsze:-) komuś się nudzi i wkręca przypadkowe osoby w swoje nie istniejące problemy. Mojej znajomej obmierzło chwilowe życie kurki domowej i zabawia się w ten sposób. Ma dziecko, półtoraroczne, spokojne, a więc dużo czasu na głupoty. Tym bardziej, że obie babcię dosłownie wyrywają sobie wnuka z rąk, biorą na spacery, pomagają. Mąż jest grzeczny, zarabia ile się da, nie pozwoli jej pracować, aż mały skończy 3 lata i pójdzie do przedszkola. Ona sobie siedzi, tyje i pisze bzdury na forum, na innych też. Jeszcze mi się chwaliła, ilu ludzi da się wciągnąć w dyskusję na najgłupszy temat. Mam nadzieję, że to przeczyta :-)

Gość gość
Takich osób jest trochę, może by tak lepiej książkę jaką napisali? Jak ktoś zechce wydać to można jeszcze zarobić

Gość Warszawianka8787
Jesli chodzi o prawnika to nie ma takiej potrzeby, bo sama sie tym zajmuje, wiec akurat w tej kwestii jest ok :) gosc 13:49 tak maz potrafi powstrzymac sie przy dzieciach, tesciowa ma podobny sposob dzialania. W towarzystwie nie moze sie mnie nachwalic, a sam na sam wbija szpila. Z perspektywy czasu widze, ze ta rodzina doskonale sobie aktorsko. gosc 13:54 najprosciej jest odejsc, trudniej zawalczyc ! Choc widze, ze nie ma juz o co. 13:56 zniknelam tak, ale juz wrocilam :) Sama jestem prawnikiem i wiem jak to zalatwic. gosc 14:00 bo dokladnie latwiej sie patrzy na chlodno z boku niz bedac w samym srodku burzy gosc 14:11 to chyba nie o mnie :) Pierwszy raz napisalam post, kilka razy zdarzylo mi sie skomentowac jakis temat.

Gość Warszawianka8787
gosc 14:17 niezla mysl ! Tylko musialabym ubarwic moja historie, bo moja to raczej srednio ciekawa.

Gość gość
jesteś żałosna... jak można jeszcze sypiać z kimś takim? :O powiedz mu wprost, że nie bedziesz z nim sypiać skoro nie zmieni swojego postępowania i nie zacznie cię szanować- powie że pójdzie ru/chać na boku? powiedz że i tak wiesz o tym, że próbował cię zdradzić (i na pewno nie raz to zrobił) więc ci już nie zależy... i że na sprawie sądowej będziesz miała dowody przeciwko niemu, więc rozwód będzie z jego winy, a o pieniądze się nie martw, masz teraz 500+, a po rozwodzie dostaniesz alimenty na siebie i na dzieci

Gość Warszawianka8787
gosc 14:23 zgadza sie ! Masz racje czas postawic wszystko na jedna karte i zacza sie szanowac. Kazdemu nalezy sie druga szansa i czasem warto wybaczac, ale juz nie w tym przypadku. Dokladnie tak ! Jestem terroryzowana, ze jak nie dam to pojdzie do innej. Zakupilam taki dyskretny dyktafon umiejscowiony w obasce na rece. Wyglada jak ozdoba. Czekam jak dzis bedzie. Zapewne odmowie tez wspolzycia. Gwalt malzenski poprzez szantaz takze jest powodem do rozwodu i argumentem o orzeczeniu winy partnera. Do takich czynnosci nie tylko dopuszcza sie poprzez przemoc fizyczna, ale wlasnie psychiczna.

Gość gość
Niech idzie do innej. Boisz się tego? Co stracisz? Tyrana i chama? Wątpię w to, że nie może opędzić się od kobiet. Moim zdaniem chciałby być typem za którym kobiety szaleją, ale natura jest okrutna i ciężko mu znaleźć kogoś z kim mógłby zdradzić. Może dlatego jest taki wściekły :P

Gość gość
Mam taką samą sytuację a może nawet i gorszą. Bo ja mieszkam zagranicą (słabo znam język i nie mam nikogo znajomego). Ale poszlam do urzędów ktore pomagają. Dostalam pieniądze a teraz szukam mieszkania. Niestety muszę mieszkac z nim. I chociaż nie jesteśmy razem, nie piore mu i nie gotuje nadal mnie męczy psychicznie. Więc moja rada uciekaj od niego

Gość gość
Myślę, że tylko dzięki Tobie nie żyje w celibacie. Przecież próbował namówić Twoją znajomą na seks. Gdyby miał kochankę to pewnie by z Tobą nie spał.

Gość gość
Najpierw sie zali i jeczy jak to nie wie co robic a teraz wszystkich poucza i udaje prawniczke - prowo a wy lykacie!!!

Gość gość
Zapewne?

Gość gość
Przed chwila nie mialas na szminke a za chwile dyktafon kupilas - ale sciemy walisz!

Gość Warszawianka8787
gosc 14:40 brzydki nie jest, ale do Adonisa mu daleko. Jesli drogi autem i uwierz mi, ze mase kobiet na to leci. Dodam, ze jak sie ponalismy to oboje bylismy bardzo biedni. On moim kosztem dorobil sie. gosc 14:43 zycze Ci, abys w koncu byla na swoim i wszystko sie ulozylo :) gosc 14:46 mysle, ze gdyby proponowal to dziewczynie, ktora mnie nie zna to moglaby sie skusic. Malo jest dziewczyn o wysokich moralach, a duzo chetnych. 14:48 to nie prowokacja. Ja potrzebuje pogadac i wyzalic sie. Dlaczego mam sciemniac, ze nie znam sie na przepisac? Albo pisze prawde albo wcale.

Gość gość
Czyli przeciętniak, który może wyrwać tylko blachary. Idąc ulicą staje się niewidoczny i to go pewnie boli.

Gość Warszawianka8787
gosc 14:50 nigdy nie napisalam, ze nie mam szminke. Gdybys uwaznie przeczytal moje posty to byc wiedzial jak sprawa wyglada. Maz łoży na wszystko poza moimi osobistymi wydatkami. Ja mam do dyspozycji 500+ plus to co sobie zakombinuje. A taki dyktafon kosztuje ok 100 zl. Ja nie narzekam na brak pieniedzy, mi nie pasuje brak szcunku i nie fakt, ze maz nie daje mi na moje osobiste wydatki, tylko to, ze robi to ostentacyjnie i uwaza, ze moja praca w domu nie jest nic warta bo nie przynosi pieniedzy.

Gość Warszawianka8787
gosc 14:56 zgadzaloby sie, jednak jak otworzy usta potrafi takze oczarowac kobiete pieknymi slowami. W czasach gburowatych facetow, taki co otworzy drzwi do reastauracji, przyjdzie z roza i zaprosi na porzadna kolacje, moze byc wrecz Adonisem w oczach takiej babki.