Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w którym szpitalu w Rzeszowie są najlepsi lekarze i gdzie warto rodzić?

Polecane posty

Gość gość

Nie jest dla mnie ważne, by były luksusy w postaci ładnych sal albo klimy. Chodzi mi o personel :) Chciałabym urodzić w szpitalu w miarę z dobrmi opiniami. Ponieważ będę pobierała krew pępowinową, tzn. ode mnie będą pobierali, to sprawdziłam które szpitale mają umowę z bakiem komórek. Są to szpitale przy ulicach: Rycerska, Lwowska 60, Wolnosci 4, Szopena 2, Witolda 6d, Czackiego 2. sorry za brak nazw szpitali ale nie znam ich...znam tylko adresy. Co polecacie? Proszę o rady :*

Gość gość
Nie rodziłam w Rz, ale mieszkam tutaj i z tego co mówią moje znajome które albo już mają to za sobą, albo są w ciąży, obecnie najlepszy jest szpital na Lwowskiej. Pro-Familia ponoć się pogorszyła.

Gość gość
Ok ;) a gdzie rodziłas, dużo dalej od Rzeszowa?

Gość gość
W Jaśle, więc kawałek jest:) I bardzo byłam zadowolona:)

Gość gość
Hmmm a orientujesz się czy na Lwowskiej w ogóle podają znieczulenie na życzenie? Nie chce rodzic na żywca :)

Gość gość
Nie mam pojęcia, ale zadzwoń i zapytaj, jest piękna strona internetowa z rozpisanymi telefonami:)

Gość gość
Nie ma że jest fajny szpital! Bo to zależy od zmiany na jaką trafisz i mają do tego gorszy dzień i masz przechalapane. Dlatego jest podstawą by zawsze mieć przy sobie partnera. Ja mam zawsze podczas każdego badania ginekologicznego cipki i wspierał porody. Nie jestem tępa i zacofana by wstydzić się męża a obcych jak ginekolog i położne! Podczas drugiego porodu gdyby nie mąż to by mi położna dała po pysku bo się zgubiłam. To partner jest naszym gwarantem bezpieczeństwa! !! Do tego często można trafić na zboczonych ginekolog jak pacjentka ....Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek... A ile wstydzi się przyznać do molestowań czy gwałtu! !?? Mamy Prawo Pacjenta ust 2008 r art 21 Do obecności osoby bliskiej nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów. Gdy wypraszam ginekolog to jest zboczoczony bo tylko tacy wypraszaja w brew woli pacjenta.

Gość gość
O, jest panna nawiedzona od badania c...ki. Leki ci się skończyły?;)