Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do Kobiet piszcie serio a nie wysmiewajcie sie i obrazajcie

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego nie lubicie prawiczków ? Czy seks z prawiczkiem jest mniej przyjemniejszy od doswiadczonego faceta w łożku. Dlaczego wiekszosc z was nie chce prawiczka do łozka. Czy prawiczek grubo po 30 tce musi byc łamagą, moze ma swoje zasady a isc do lozka z pierwszą lepszą lub z prostytutka to żadna Przyjemnosc, Przecież do sexu wystarczy miec trchę fantazji a doswiadczenie przyjdzie z czasem. Jestem zielony w tych sprawach, ze mnie czysty teoretyk wiec zadajcie jakies pytania aby mnie zawstydzic a moze bedziecie milo zaskoczne.

Gość gość
nie wiem co ty za kobiety poznajesz.moj maz byl teoretycznym prawiczkiem (on akurat zrobil to z prostytutka bo ilez mozna czekac-tyle ze z prostytutka to tak byle jak i na szybko,ona cie niczego nie nauczy,wiec na papierze to nic nie umial) i do tego ze stresu mu nie stawal.ale ten czlowiek mnie oczarowal.pamietam ze jak go poznalam to potem opowiadalam znajomej ze jeszcze nigdy w zyciu kogos takiego nie poznalam.co lepsze!zamieszkalam z tym czlowiekiem pomimo ze z powodu stresu nie odbylismy prawdziwego stosunku.bylo mi to obojetne,staral sie baaardzo i to mnie urzeklo (uzeklo?).potem juz na luzie rozwiazalismy problem stresu i mamy juz nawet syna:) ale dodam-chemia musi sie zgadzac.starac sie dla dziewczyny ktora nie jest zainteresowana nie ma sensu.

Gość gość
Dziekuję za odpowiedz ( jestem miło zaskoczony ):-)

Gość gość
Mi by to nie przeszkadzało :)

Gość gość
Jestes chyba jedna z jedynych bo ogolnie ten rodzaj mezczyzn nie jest lubiany A jak bys sobie poradziła z takim facetem w łozku :-) ? Jest zielony w tych sprawach ale napalony :-) Można go wyszkolić do własnych potrzeb nie ma nawykow, można przejac iniciatywe i sie wyszalec na maxa w lozku :-) z czasem nabierze wprawy i sex z takim czlowiekiem sama przyjemnosc :-) Same zalety jednak towar nie lubiany.

Gość gość
Taki prawiczek ma chyba lepiej niz dziewica moim zdaniem, ja juz taka stara dziewica (23 lata) i taka to az strach przekuc. Ty jestes wolny, mozesz cieszyc sie seksem, a mnie czeka bol, mezczyzna bedzie sie bal ze bede chciala z nim od razu slubu itp.

Gość gość
Seksem na papierze :-) 23 lata i jeszcze narzekasz :-) bol fizyczny czy psychiczny ? Nie wiem moze jak seksu jest za duzo nie jest taki tajemniczy Sex prawiczka z dziewicą musi byc piekny :-)

Gość gość
Sex dla mnie to Tabu a moze po pierwszym razie to jak kazda czynnosc . Chcialbym pierwszy raz odbyc stosunek z dziwicą gdyz by to bylo mniej stresujace. Ale jestem za stary a dziewic grubo po 30 nie ma wiec zostaje tylko i wylącznie doswiadczona seksualnie kobieta ktora byc moze pozwoli I nauczy sztuczek milosnych w lozku :-)

Gość zwyrodniała
Miałam kiedyś przelotny romans z dojrzałym prawicziem i powiem , że słabo to wyszło. Facet się starał, ale za chiny nie mógł we mnie wejść. W napadzie szczerości przyznał że przyzwyczajony jest do silniejszych doznań. No niestety ale mało która 30 latka będzie tak ciasna jak ręka. Także ten teges, jesteś w trudnym położeniu

Gość zwyrodniała
oczywiście nie mógł dojść. Bo wejsć to miał łatwo :)

Gość gość
zdarzyl mi sie sex z prawiczkiem i nie wspominam tego milo. obca mu była gra wstępna, od razu chcial wkladać, bo przeciez juz mu stał. za chwile było po wszystkim. moj obecny facet mial jedna dziewczyne przez kilka ładnych lat i musze powiedziec ze nauczyl sie naprawde duzo. potrafi bezbłędnie masowac punkt G i łechtaczkę. Nie zapomina o piersiach. Sprawnie operuje językiem :P No i sam stosunek trwa odpowiednio długo. w kilku różnych pozycjach. To niestety wymaga nauki i praktyki Z resztą to samo dotyczy kobiet i umiejetnosci m.in. robienia loda. Dlatego jest cos w tym ze prawiczek powinien zaczynac z dziewica, ktora nie ma jeszcze wymagan. no i nie czekać z tym do 40-stki...

Gość gość
Ale podobno zawodowiec dochodzi godzinami a prawiczek w 30 sekund. To jak sie ma to do twojej wypowiedzi ze nie mogl dojsc ? Penis wchodzacy ciasno niestety szybko dochodzi do orgazmu Tak wynika z mojej obserwacji. Luzny niestety dochodzi dlugo ale przeciez chodzi o to aby nie sposcic Sie w 15 sekund :-) Z wejsciem nie powinienem miec problemu gorzej z pochamowaniem sie i zbyt szybkim wytryskiem. Nie opowiadaj ze w wieku 30 lat masz pochwe wielkosci dłoni Nie powiem chcialbym sobie pobzykac a w szczegolnosci jakas 30 parolatke ktora nauczyla by mnie sztuczek. Tylko w tym wieku spotkac panne do bzykania jest ciezko a mezatki nie chce bo jeszcze cos z tego wyjdzie i rozwale jej zwiazek. No coz ciezko bedzie taka znalezc a prostytutki nie chce wole byc prawiczkiem do konca zycia

Gość zwyrodniała
Drogi prawiczku , tu chodzi o przyzwyczajenie do określonych doznań. Jak przez 20 lat onanizujesz się dłonią to potem w podnieconej, nawilżonej i rozluźnionej pochwie może ci być za luźno. Nie wiem czy tak będzie u ciebie, ale jak miałam takie doświadczenie ze swoim prawiczkiem. Facet był tak przyzwyczajony do ręki że we mnie nie mógł dojść. Żeby nie było mój mąż nie ma z tym większym problemów nawet jak jestem tam podniecona i luźna. To wszystko

Gość gość
Nie wiem skad te obawy, normalna kobieta nie ocenia po takich rzeczach. A ja akurat pierwszy orgazm mialam z 24letnim prawiczkiem, tylko pierwszy raz byl niezreczny a potem bajka.