Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ból migdałów latem

Polecane posty

Gość gość

Chyba zaczyna rozkładać mnie jakaś choroba. Nie mogę przełykać nic, tak jakby migdały mi spuchnęły. Co to może być? nic innego mnie nie boli, ani gorączki nie mam.

Gość medicusDCL
Dzień dobry,  Infekcja górnych dróg oddechowych może pojawić się o każdej porze roku. Jeśli ból utrzymuję się przez dłuższy czas, polecamy skonsultować się ze specjalistą, który zdiagnozuje powód dolegliwości. Lekarz laryngolog przeprowadzi badania oraz dobierze odpowiednią metodę leczenia. Więcej informacji znajdzie Pani na naszej stronie internetowej www.medicusdcl.pl

Gość gość
Bolą mnie migdały od początku wakacji. Mój lekarz rodzinny cały czas przepisuje mi albo tabsy do ssania, albo jakieś psikacze. Nic nie pomoga. Nie wiem, czy jakąś złą diagnozę stawa? Pomocy!

Gość medicusDCL
Dzień dobry, Jeśli dotychczasowe leczenie nie przynosi ulgi, zalecamy konsultacje ze specjalistą z Medicus DCL. Laryngolog przeprowadzi badania diagnostyczne, określi przyczynę przewlekłej dolegliwości bólu migdałków, a następnie rozpocznie dobrane do potrzeb leczenie. Zapraszamy do kontaktu z rejestracją telefoniczną wrocławskiej Kliniki Medicus DCL, tel 71 74 96 000.

Gość gość
A co jeśli leczę się bez przerwy na migdały i to powraca. Szczególnie jesienią... Od tygodni ledwo przełykam ślinę, lekarstwa już chyba wszystkie przetestowałam. Dramat!

Gość malwinka68
A gdzie mieszkasz? Medicus DCL dość często się reklamuje i udziela porad, może spróbuj tam wykonać badania alergologiczne skoro tak doskwiera Ci kichanie i katar?

Gość gość
Właśnie ostatnio miałam zapalenie migdałów. Dopiero antybiotyki pomogły

Gość gość
Takich objawów nigdy nie wolno bagatelizować. Każde zwlekanie z pójściem do lekarza może tylko znacznie pogorszyć stan zdrowia i utrudnić leczenie. Na pewno zarejestruj się na wizytę w swojej przychodni i umów na wizytę. Polecam też rzucić okiem http://zycienaobcasach.pl/

Gość gość
Wyleczyłam wszystkie dolegliwości w medicus dcl, tak jak polecaliście i również polecam!

Gość gość
Czyli leczyć od razu migdały?

Gość medicusDCL
Dzień dobry, Proszę nie bagatelizować bólu migdałów. Swoje dolegliwości warto skonsultować ze specjalistą, który zdiagnozuje przyczynę dolegliwości i dobierze odpowiednią metodę leczenia. Zapraszamy na naszą stronę po więcej informacji - www.medicusdcl.pl .