Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje się, że jestem w ciąży !!!

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pytanie, apropo możliwości takiego zdarzenia: Okres spóźniał mi się 6 dni myślałam, że to ciąża, ale zrobiłam test i wyszedł negatywny. Na nastepny dzień dostałam okres, ale był mniej obfity niż zwykle i trwał może ze 3dni. W pierwszy dzień był dosyć obfity, ale następne dwa bardzo słaby (starczyłaby jedna podpaska na dobe) Od tej pory mam gorsze samopoczucie, zawroty głowy, ciągle bym jadła i chyba nabawiłam się jakiejś infekcji ( z informacji zdobytych w internecie chyba grzybca/drożdzyca, która jest typowym objawem w nie jednej ciąży). Nigdy wczesniej nic takiego mi się nie przytrafiało... Dodatkowo od wczoraj mam mleczny wodnisty śluz... Wizyta u ginekologa dopiero za kilka dni, a ja się nie pokoje. POMOCY !

Gość gość
Panikujesz i stad nasilone objawy, nie stresuj sie tylko spokojnie poczekaj

Gość gość
Nie panikuje, bo do głowy by mi nie przyszło po negatywnym teście, że mogę być w ciąży :/ Objawy same się pojawiły, a ja po prostu wpisałam haslo w google i tak mi to się dopasowało jakoś. Nie jestem pewna, czy to moze być ciąża, a boje się, że coś innego ze zdrowiem. Wtedy poszłabym do innego lekarza. :(

Gość gość
Jakies przesilenie hormonalne, wiele razy tak mialam i to nic powaznego

Gość gość
Powtórz test, najlepiej innej firmy niż za pierwszym razem i zobacz jeszcze raz

Gość gość
Powtórz test.