Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krystian_miksa

Wyzwanie90dni Osobiście Polecam :)

Polecane posty

Gość krystian_miksa

Witam Wszystkich Bardzo Serdecznie :) Poczułem w sobie pewnego rodzaju chęć podzielenia się czymś tak wspaniałym i wartościowym jak udział w Wyzwaniu 90 dni. Kochani to nie jest żadnego rodzaju chęć wciśnięcia Wam kitu (przepraszam za tak dość proste stwierdzenie), ja nic z tego nie dostanę, chcę po prostu, żebyście mieli szansę dowiedzieć się o tym programie i przeżyć coś tak wspaniałego co ja osobiście miałem zaszczyt doświadczyć:) Jednakże udział w Wyzwaniu 90 dni to była dla mnie najlepsza rzecz jaka mnie w życiu spotkała naprawdę trudno mi to wyrazić, ponieważ nie ma chyba takich słów na opisanie jak wspaniały jest ten program, wiem że nie każdy o nim słyszał, dlatego tu zdecydowałem się Wam o nim napisać żebyście mieli szansę się o nim dowiedzieć. Co zawiera w sobie Wyzwanie90dni? 1. Wyobraź sobie największe na świecie szkolenie, które zawiera w sobie wiedzę z 50 najlepszych szkoleń i 300 książek z zakresu rozwoju osobistego, motywacji, budowania wolności finansowej, związków, relacji, pewności siebie i doskonalenia sylwetki... 2. 3 miesiące codziennego video coachingu wraz z dziennikiem, ćwiczeniami i zadaniami na każdy dzień. 3. 13 Tygodni, podczas których poznajesz dziesiątki technik, strategii i metod. Co zmieni w Twoim życiu Wyzwanie90dni? 1. Zdobycie pewności siebie w sferze związków, finansów, pracy, biznesu, 2. Pozbycie się ograniczeń, stresu, negatywnego myślenia ze swego życia, 3. Zarządzanie swoimi finansami, czasem, emocjami, działaniem, 4. Umiejętność podejmowania decyzji, bycia liderem, 5. Wprowadzisz w życiu zmiany, które odwlekasz od lat, 6. Przejmiesz kontrolę nad swoim życiem zawodowym, prywatnym, finansowym, zdrowiem. Każdy z Was może całkowicie bezpłatnie spróbować, zobaczyć co to jest i przeżyć 3 pierwsze dni Wyzwania, jak się Wam to spodoba możecie później kupić Wyzwanie 90 dni ale to zależy już tylko od Was i od tego czy Wy chcecie podjąć decyzję o zmianie swego życia na lepsze i działać. Jest to jedyny na świecie taki program więc jeszcze tylko zdajcie sobie z tego sprawę jak wielkie mamy szczęście, że w Polsce mamy szansę na wzięcie udziału w nim (od nie dawna także ruszyła anglojęzyczna wersja programu www.amazing90days.com. Tu podaję link do wyzwania www.wyzwanie90dni.pl i naprawdę polecam poświęcić kilka minut na zapoznaniem się z Wyzwaniem i podjęciem decyzji o rozpoczęciu Wyzwania na początek zobaczyć chociaż co to jest poprzez zrobieniu 3 bezpłatnych dni, ponieważ jest to program, który da Wam narzędzia i pokaże jak działać, żeby być spełnionym i zadowolonym z życia, pokaże jak działać, a gdy Ty postawisz przed sobą cele, dostaniesz 100% gwarancję, że jeśli będziesz działać osiągniesz je :) Jest jeszcze dodatkowa gwarancja jaką dostajesz, gdy decydujesz się na pełny udział w Wyzwaniu, gwarancja że w ciągu 30 dni zmienisz w swoim życiu więcej niż przez cały rok 2015 dotychczas!, dodatkowo w ciągu 30 dni możesz zgłosić, że program Ci się nie podoba to zostają Ci zwrócone pieniądze - dostaniesz go za darmo. Już ponad 1000 osób przeżyło Wyzwanie 90 dni, na facebookowym fanpageu Wyzwania jest ponad 19 000 tyś. które obserwują je. Założyciele programu byli już w niemal każdej polskiej telewizji, napisali razem 15 książek (z czego niektóre sprzedały się w nakładzie 25 tys. co daje im status bestsellerów), założyli 14 firm, odwiedzili 40 krajów, 13 lat doświadczenia w coachingu, 0% porażek w prowadzeniu przemiany (czyli 100% skuteczność w pomocy spełnianiu celów uczestników wyzwania), 35 wydanych DVD, 120 wywiadów TV, Radio oraz Gazet, 237 000 przeszkolonych osób te wszystkie liczby stoją za nimi. Napisałem ten post z powodu dobrych chęci wiem, że może Ty nie słyszałeś o tym, a jesteś człowiekiem, który chce coś zmienić albo i nie chce ale spróbuje z Wyzwaniem, jeśli tak uczynisz to jestem w 100% przekonany, że będzie to twoja najważniejsza i najlepsza decyzja w życiu, jak później dokonasz wielkich rzeczy będę szczęśliwy, że dzięki mnie mogłeś dowiedzieć się o Wyzwaniu90dni :) Pozdrawiam i pamiętaj - Miej Dzisiaj Wspaniały Dzień!

Gość Ania

Krystian zgadzam się z Tobą w 100%. Ja ukończyłam ponad rok temu program Wyzwanie90dni i była to chyba jedna z najlepszych decyzji mojego życia! Tak obszernej wiedzy nie dostałam na żadnym z innych szkoleń ale to nie wiedza była najważniejsza lecz to, że wreszcie zaczęłam wprowadzać w życie tą widzę! Udało mi się do dzisiaj wyjść z długów (dzięki zarządzaniu finansami zgodnie z radami Janka Gajosa i Krzysztofa Króla), przepracowałam sobie różne traumatyczne przeżycia z przeszłości (dzięki ćwiczeniom bąbelek), do tego zaczęłam dbać o siebie (kilka zrzuconych kg, więcej energii, utrwalone nawyki sportowo-żywieniowe) i poznałam również wspaniałych ludzi z grupy VIP wyzwania90dni! Nie było oczywiście łatwo, bo musiałam pracować nad sobą i te zmiany nie przyszły same - ale jestem dumna z siebie i swoich decyzji! Życie zmienioło się na lepsze nie do poznania i na pewno polecę każdemu ten program!

Gość gość

Właśnie przerobiłem ostatni, 90-ty dzień Wyzwania i powiem Wam szczerze, że nie spodziewałem się tak wielkich zmian w życiu. Na początku podchodziłem sceptycznie do tego - co może jakieś szkolenie zmienić w moim życiu... Dałem się jednak namówić przez znajomego, który wcześniej przeszedł Wyzwanie i zaryzykowałem. Od kilku lat żyłem z dnia na dzień, w stagnacji, nie mogac wyrwac sie z rutyny codziennej - codziennie tylko praca, dom, telewizor, spanie i tak w kółko. Już po pierwszych kilku dniach wyzwania zacząłem wracać do swoich starych marzeń, przypominać sobie o tym, kim zawsze chciałem być - i wiecie co? Po 2 tygodniach rzuciłem starą robotę, w której ani dobrze nie płącilli, anie nie miałem szansy rozwoju, ani nawet nie było fajnych ludzi - tacy sami jak ja zblazowani 40-latkowie. Zacząłęm szukać pracy, po konsultacjach z K. Królem zebrałem się, aby uruchomić wszystkie znajomości, wysłałem 500!!!! CV do firm w mojej okolicy i dostałem 9 zaproszeń na rozmowy wstępne. To ja mogłem wreszcie wybierać! Zatrudnili mnie na dużo wyższym stanowisku z podwójnie wyższą pensją niż wcześniej. Trafiłem do fajnej firmy, poznałem tam fenomenalnych ludzi i zawdzięczam to nie tylko sobie, ale też Krzyśkowi z W90. Dodatkowo  zacząłem bardziej dbać o rodzinę - więcej czasu spędzać z dzieckiem zamiast przed TV, zacząłem raz w tygodniu zabierać żonę na randkę. Po 15 latach bez żadnego sporrtu kupiłem karnet na siłownię i już widzę kolosalne efekty - 9kg  w dół, wróciła część mięśni z młodości, dużo więcej energii do działania. Ogólnie poukładałem sobie też w głowie kim chcę być, jak chcę żyć i cała rodzina plus znajomi widzą ogromną zmianę. Czy wyzwanie90dni jest warte tych pieniędzy? Nawet jakby kosztowało 10x więcej to i tak bym odpowiedział twierdząco, bo ile jest warte aby zbudować szczęśliwe życie. W programie dostałem wszystkie narzędzia, aby to zrobić i będę wdzięczny do końca życia twórcom za wspaniały program, narzędzia i tą społeczność kursantów, która tak mnie wspierała w chwilach zwiątpienia. Podpisuję się dwoma rękami pod poleceniem wszystkiem Wyzwania, którzy chcą mieć fajne życie!

Gość gość

Ja jestem absolwentem Wyzwania90dni Krzyśka już od 2 lat. Kurs jest niesamowicie merytoryczny (znacznie większa wiedza, niż na szkoleniach z zachodu za kilkadziesiąt razy więcej) plus bardzo duże wsparcie indywidualne trenerów. Dzięki temu udało mi się zmienić na lepsze nie tylko moje myślenie, finanse, relacje, ale również ogólnie poziom życia. Zdecydowanie polecam!

Gość Pavko Dzhierzhek

Także polecam. Po tym kursie udało mi się znaleźć atrakcyjną dziewczynę, założyć biznes wart ogromnych pieniędzy, wyszedłem do ludzi, w tym pobiegać. Bardzo mi to pomogło ogółem.

Gość Dariusz Czyk

Ten program pomógł mi w wyjściu z alkoholizmu. Dzięki temu programowi, stanąłem na nogi, spłaciłem długi które zaciągnąłem u kolegów z pracy na pewne mocne trunki, i temu podobne specyfiki. To cholerstwo,  zniszczyło moją karierę. Pamiętam ten moment, ten dzień jak wczoraj. Kiedy podszedłem do piłki podczas wykonywanego rzutu karnego, w spotkaniu najwyższej klasy rozgrywkowej. Czułem że odlatuje, kręciło mi się w głowie, chciałem uciec do szatni, do domu. Ale musiałem wykonać karnego, cała Polska widziała jak wykopałem piłkę poza stadion. To wszystko przez procenty....Ale dałem sobie szanse i ten program dał mi szanse,  pomógł wyjść z alkoholizmu, pomógł w wyjściu na prostą, spłaciłem długi. Od roku rozwijam się biznesowo, prowadzę międzynarodowy biznes, mam pod sobą wielką grupę pozytywnych, rozwijających się ludzi. Karmię się pozytywnym przekazem, w moim życiu nie ma miejsca na negatywne komentarze i opinie. Każdego dnia filmy Pana Króla dają mi motywację i wsparcie do działania. Dziękuję jeszcze raz. Pozdrawiam Dariusz..

Gość Aneta

Przerobiłam ten kurs już kilka lat temu i był to przełomowy moment w moim życiu. Znacznie mocniej uwierzyłam w siebie, wyrobiłam sobie zdrowe nawyki, które do dzisiaj pozwoliły mi zbudować sieć salonów kosmetycznych, dojść do fajnych pieniędzy, naprawić związek, który wtedy chylił się ku upadkowi. Dodatkowo zyskałam od Krzysia i Janka konkretne narzędzia, aby dobrze kierować swoim życiem - więc polecem gorąco podobnie jak przedmówcy!