Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągle kocham eks

Polecane posty

Gość gość

Rzuciła mnie przez telefon. Moja pierwsza dziewczyna z dnia na dzień dla innego. Dla faceta z powodu którego miała kisiel w majtkach dosłownie. Naprawdę ją kochałem. Potem próbowałem z innymi ale mimo to od dwóch lat cały czas przeglądam jej i nasze wspólne zdjęcia. Codziennie prawie o niej myślę. Nawet z obecną nie czuje sie dobrze. Pragnę zemsty w białych rękawiczkach. Ona wsadzila mnie na nieźle gówno. Mailem przez nie ogromne problemy przez pół roku mimo że spotykaliśmy się niecałe 3. Jak się tego uczucia pozbyć bo destabilizuje to moje życie. Jak widzę ja gdzieś to serce bije mi szybciej.

Gość gość
Ja ma taki sam problem. Ale chłopak rzucił mnie z innego powodu. Chyba trzeba sobie uświadomić że to już nie wrócić, choć nigdy nie zapomnimy naszych pierwszych miłości. Ja ciągle powtarzam sobie ze chce być już sama ale w moim życiu jak i w Twoim może pojawić się ta jedyna osoba która będzie Cię Kochać z całego serca i nigdy Cię nie zranić.Prawdziwa miłość.

Gość gość
Mam taką osobę ale nie umiem jej tego odwzajwmnic. Ja nie chce do eks wrócić za to w jaki sposob mnie potraktowała. Chce się na niej odegrać. Druga sprawa ze jest w 100% w moim typie i takich kobiet jest mało.

Gość gość
Za tą zdradę nie wrócisz do niej

Gość gość
To taka twoja obsesja.

Gość gość
Nie tylko zdradę. Ona to zrobiła w wyjątkowo bezczelny sposób oczerniając mnie przed każdym.

Gość gość
a moze ty autorze kochasz ją właśnie za to, ze cie olała? niektórzy tak mają - jak ktoś jest to nie doceniają, dopiero gdy zostawi... zastanów się czy bylibyście szczęsliwi teraz gdybyście byli razem. z mojego doświadczenia wiem, że jak coś ma się rozlecieć to się rozleci prędzej czy później. niezgodnośc charakterów się tak objawia

Gość ciekawa intryg
A co planujesz jej zrobić?

Gość gość
Dwa lata to mnóstwo czasu dla młodej osoby i zapewne mnóstwo się zmieniło w jej życiu i w niej. To co kochasz, to jakieś Twoje wyobrażenie a nie ona, bo o niej nie masz pojęcia teraz. Krzywdę sobie robisz tym wkręcaniem, bo miłość to zupełnie co innego. Uczucie do niej możesz nazwać jakoś inaczej: sentyment, nostalgia itp. - i to jest zupełnie zrozumiałe.

Gość gość
co do zemsty to nie zawsze wychodzi. jak zrzucisz ją ze schodów tamten będzie opatrywał jej rany

Gość gość
2 lata typie??? wez się ogarnij! ona już cie zapomniała może całkiem wykasowała z pamięci! błaźnisz się tylko! olej ją, znajdź inną dupę, zadbaj o siebie, niech wie co straciła

Gość gość
Nie myślę o takiej zemście. Nie mógłbym sobie po czymś takim w oczy spojrzeć. Chodzi o to żeby ona pożałowala tego co zrobiła ale przez refleksje a nie robienie komuś krzywdy bo to jest chore.

Gość ciekawa intryg
Pocieszę cię trochę - jak jest z nim do tej pory, to już raczej nie ma kiślu w majtkach na jego widok, bo to niemożliwe po dwuch latach by wzbudzał takie emocje...

Gość gość
yhym "kochasz" a chcesz się mścić :O po prostu wybrała innego i się z tym pogódź to wasze męskie ego to naprawdę żałosna rzecz...

Gość gość
Najgorsze jest to ze mieszkamy blisko i ciągle mi się podoba. Często ja widzę.

Gość gość
Nawet jak byliśmy razem to o nim gadał ze taki z******ty a potem ze c*****y i w kolko.

Gość nie nakręcaj się tak na nią
a ile macie lat?

Gość ciekawa intryg
Bardzo możliwe, że jest jej z nim źle i żałuje, że cię zostawiła. Ale czy ty jej to wybaczysz?

Gość gość
28 mamy oboje. Jej jest z nim pewnie świetnie. Ja byłem tylko zabawką.

Gość ciekawa intryg
Może to takie pozory wiesz... może głupio się przyznać...a może też żałuje że cie straciła... wszystko jest możliwe

Gość gość
28 lat i nie wiesz czy jest jej z nim świetnie. może jednak chujowo. seks po takim czasie przestaje być ekscytujący, może "na trzeźwo" ten jej kolo przestał ją bawić i jarać... i "na trzezwo" woli ciebie. przykra prawa, ale takie rzeczy nie wychodzą. nie wrócicie do siebie i pogódz się z tym. ona zawsze bedzie tą która zdradziła.

Gość zawsze zostają pieniądze
a bogaty ten jej kolo?

Gość gość
Nie mam pojecia. Wiem tylko jak miał na imię i tyle. Nawet nie mają fb wiec nie mam jak sprawdzić.

Gość ciekawa intryg
Wg mnie powinieneś dać sobie czas i wstrzymać się z tą zemstą. Kto wie co może się wydarzyć w przyszłości...

Gość gość
Zejdź na ziemie i nie idealizuj eks! To,ze byla ta jedyna to tylko Twoje ciagle myslenie o Niej. Zajmij sie ta z ktora jestes teraz ,bo jak tak dalej bedzie to i Ona Cie zostawi. Gdy ja z kims zerwalam to w ogole o Nim nie myslalam i nie mysle wiec nie marnuj czasu na myslenie o eks. Dobranoc

Gość gość
Zrobiła mi takie g****o ze musiałem zmienić pracę.

Gość gość
to, że wybrała innego to nie znaczy, że ty byłeś zabawką.

Gość gość
jak bedziesz się uzalała nad soba to ani jej nie odzyskasz ani zadnej innej nie utrzymasz ani nie zadupczysz

Gość szaman na miarę czasów
chłopczyku, bądź mężczyzną. i dorośnij. tyle w temacie.

Gość gość
Tylko ona mi się podoba... żadna inna dziewczyna poza nią.