Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zabieram sponsora do krakowa co z nim robic

Polecane posty

Gość gość

Tak jak wyżej. Przyjezdza z zagranicy, bd 1 raz w krakowie. On bd wszystko sposnorowal, za wszystko placil. Mamy spedzic caly 1 dzien z noca. Wiem ze chcecie pewnie wiedziec ile mi da. Bo to tez wazne dla sprawy. 800 euro. Gdzie isc, co pokazac, dodam ze ang nie znam dobrze, jedynie tyle co podstawe :) bd sie widziec po raz 4, tyle ze zawsze na 1 h sie widzielismy. Teraz 1 raz ja caly dzien. Dodam ze wolalabm isc w miejsca gdzie nie mowi sie duzo.

Gość gość
Prosze o odp.

pierw wypijecie sobie winko.. potem wezmie cie do furki, będziesz chciała więcej. dosypie wtedy tableteczke i wypijesz sama trunek bo on kierował będzie w tym czasie sobie zaśniesz. wywiezie cie albo do hotelu, albo do mieszkania, albo do lasu albo do piwnicy. zależy czy jesteś bystra i tak dalej. a potem albo na stałe, albo na noc, albo na kilka godzin.. także lepiej przyjedź i mi zrób lache i się popierzymy a nie ze cie zgwałci i uprowadzi jakiś angol. pozdro 600

Gość gość
Ale nie bd wsiadac do auta, po prostu czas w hotelu, na miescie.

Gość gość
do ******** idz, tam nie trzeba duzo mowic stary capie

Gość gość
Do kibla na Kraków główny. Nie trzeba tam dużo mówić niech cie wygrzmoci i bierz 800 euro i długa.