Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak pokqrmu po cc

Polecane posty

Gość gość

Jestem 6 dni po cc i nadal nie mam pokarmu. Walczę z laktatorem kolejna dobę a piersi puste. Nawet kropli nie ma :( ile to jeszcze moze potrwać?

Gość gość
No trochę to trwa zanim się unormuje. Miałam ten sam problem. Teraz jestem 9 tyg po cc i na brak pokarmu nie narzekam, a maluszek się najada. Przystawiaj często dziecko do piersi, to podobno równie skuteczna metoda jak laktator. Pierwszy miesiąc byl najcięższy jesli chodzi o pokarm. Nawet kupiłam mm ale na szczęście wszystko ruszylo i nie musiałam go podawać.

Gość gość
Kp czy tylko laktatorem sciagasz? Jaki laktator? Dwa razy mialam cc, pokarm byl w malych ilosciach ale byl. Zajmowali mi troche zeby rozruszac laktacje przy starszej. Za drugim razem mleka bylo tyle ile piwinno. Dziecko sciaga wiecej niz laktator. Niektore kobiety nie daja rady odciagac a dzieci wykarmia.

Gość gość
Ale ją nie mam ani kropli nic! Piersi miękkie puste. Raz lqktator raz dziecko.musze mm podawać i boję sie że potem piersi nie zechce. Pierwszy raz po sn miałam twarde piersi i pokarm od razu lał sie strumieniem.a teraz dosłownie nic! Doradca w szpitalu kazał co kilkanaście minut raz lqktator raz dziecko. Mam elejtryczny medele robię tak juz 6 dzien i nic nie działa :( moze chora jestem albo co ?.

Gość gość
Przede wszystkim się nie stresuj bo to nie pomaga a wręcz przeszkadza. Polecam grupę na fejsie dla mam karmiących , możesz tam zapytać j gwarantuje że będziesz miała masę odpowiedzi od mam które miały podobny problem. Naprawdę pomagają, rób to co one poradzą a pokarm się pojawi napewno. Grupa jest zamknięta ale szybko cie przyjmą , nazywa się Grupa wsparcia dla mam karmiących piersią Powodzenia.

Gość gość
Mi po cc tak samo mówili najpierw dziecko 2xpo 10 minut lub od tax 20 min na piers, następnie laktator, w taki sposób 8,8,5,5,3,3 minuty na kazda pierś. Plakalam z bolu, ale pokarm sie powoli pojawial. Szpitalny laktator doslownie wciagal piers, bol nie do opisania