Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta inteligentna planuje ciąże, szmata zalicza tzw wpadkę

Polecane posty

Gość gość

taka jest prawda szmaty

Gość gość
Zgadzam się. Nie wiem jakim imbecylem trzeba być by godzić się na seks gdy facet nie ma gumki na uju bądź gdy sama się nie zabezpieczasz. Może nie tyle szmaty co osoby głupie i mało inteligentne.

Gość gość
imbecylu wskaz metode antykoncepcyjna 100 % ? hę ?

Gość gość
17:30 no dla mnie imbecylu to jest gumka. Jadę na nich 10 lat i jeszcze żadna nie pękła. Ale trzeba stosować żel intymny i produkty za 20 zł a nie za 2. Jelopy.

Gość gość
Imbecylki. ..w moim otoczeniu i rodzinie nie ma ani jednej pary która wpadła. Wszyscy mają albo planowane parki z mala roznica wieku albo jedynakow. Da się. Jak się ma mózg. Nie mam też ani jednej pary znajomych którzy by wpadli.

Gość gość
Inteligentne, życiowo zaradne i porządne kobiety, które znałem zabezpieczały się. Natomiast te dresiary, patole, wytatuowane, żłopiące kawę i palące kawę prostaczki z pretensjami nie zabezpieczały się. Kiedy pytałem się dlaczego tego nie robią, to mówiły, że nie lubią, że i tak nie zajdą, że od dawna się tak grzmocą i nie zaszły, że w razie co to usuną gówniaka, a nawet jak zajdzie, to co w tym złego. Mówię lasce więc, że nie chcę mieć dzieci, a ona mi na to, że to usunie, albo urodzi i nie będę musiał się zajmować wcale tym bachorkiem. Zmroziło mnie, od razu ją zostawiłem. Pozdrawiam serdecznie Anielę, i obie Magdy, tak, to o was prostaczki.

Gość gość
17:39 straszne te szmaty które opisujesz. Usunąć dziecko zamiast zabezpieczać się. ..pierolone morderczynie bez mózgu

Gość gość
Do gość 17'30- zadna metoda nie jest w 100% skuteczna ale jak sie PRAWIDŁOWO 2 metody to predzej wygrasz w totka niz zajdziesz w ciążę. Ja tak robiłam gdy wiedziałam, że ewentualna ciąża bardzo pokrzyzowalaby mi plany na przyszłość . Pomimo brania anty stosowalismy jeszcze gumki. Mam synka z zaplananowanej ciąży i teraz jestem w drugiej również planowanej. Wiecej dzieci nie planuję to i nie będzie.

Gość gość
gość dziś 17:30 no dla mnie imbecylu to jest gumka. Jadę na nich 10 lat i jeszcze żadna nie pękła. Ale trzeba stosować żel intymny i produkty za 20 zł a nie za 2. Jelopy. x dziecko kochane 10 lat jedziesz ale gdzie dojedziesz ? ha ha ha

Gość gość
Tak mi odpowiedziała na pytanie, co jesli zajdzie. No horror. Więcej się z nią nie spotkałem. Teraz mnie obgaduje, że jestem dupkiem. Opowiada, że z byłem jej chłopakiem, nie szanowałem jej i rzuciłem ją. Po pierwsze nigdy nie byłem jej chłopakiem. Na pierwszej randce mówiłem, że nie chcę związku. Już na pierwszej randce chciała mi dać i to tego samego dnia co się poznaliśmy! Ale nie chciałem, bo byłem po kilku drinkach (poznaliśmy się w pubie na koncercie). Przeleciałem ją następnego dnia. Wstydzę się przed znajomymi, że niby byłem jej chłopakiem. Takie wieśniary to można trzepać, ale nie chodzi się z takimi.

Gość gość
18:00 oj ale wytłumacz po co nawet trzepac taka wiesniare jak można mieć i piękna i mądra nawet i w sam raz na raz?

Gość gość
lubie facetów co robia sobie szmaty zze szmat . No i kobieta tylko by ja przeleciec no tak za prostytutke trzeba zapłacic a tudziez za darmo . a cóz oferujesz w zamian ? rzezaczke , syfilisa i hiva ?

Gość gość
Jak ją przeleciales skoro ona się nie zabezpiecza to ty miałeś jak rozumiem gumkę?

Gość gość
a ta co jedzie juz 1o lat na gumkach juz sie nie poci na forum ? o jak szkoda ze juz smrodu od niej nie ma , oj co za szkoda :P

Gość gość
Jak za darmo dają to chłop wziął. Ot cała filozofyja