Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olanaukochana

Kobietki doradzcie, jak zachowac sie z klasa

Polecane posty

Gość Olanaukochana

Moj facet (powazny zwiazek, a przynajmniej do dziś tak myslalam) zawsze na swoj urlop wyjezdza do domu rodzinnego. Ja nie mam urlopu w tym czasie co on, wiec było ustalone, ze spedza swoje wolne w domu na odpoczynku. Wczoraj normalnie rozmawiamy itd. Dzis rano sms na dzien dobry i cały dzien cisza, napisal tylko raz co robię i znow cisza. Teraz nagle dostaje kilkanaście smsow ze on na drugim koncu Polski bo zrobil sobie wycieczke samochodem z rodzicami. Wscieklam sie jak nie wiem co. Raz miala miejsce sytaucja, ze mial jechac do pracy na kilka dni, wtedy sie wytlumaczyl, ze myślał, ze powiedzial. Przeprosił i obiecał, ze sie nie powtórzy. Dzis to samo i na moja uwagę odpowiada, ze jadac nie mial jak napisac. Muszę, po prostu musze utrzeć mu nosa, ale zeby nie wyjść na pieniaczke. Kilka lat byl sam i powtarza, ze musi nauczyc sie drugiej osoby, ale przy takich zdarzeniach czuje sie jakby mnie ktos strzelił w gebe. Oczywiscie zaraz zaczal słać mi jak to in mnie nie kocha, sloneczka itd ale muszę pokazac, ze nie ujdzie mu to plazem. Kocham go ale wg mnie to swinstwo, bo w koncu jesteśmy w zwiazku. Jak tak to mowi mi, ze na zakupy jedzie a tu wycieczka kilka dni, drugi koniec Polski i on stawia mnie przed faktem dokonanym i zdziw, ze sie irytuje, bo nic zlego nie zrobil. Pomóżcie, jak wybrnac??

Gość gość
Dziś już odpuść, udawaj że wszystko w porządku. Jutro rano czy po południu napisz mu SMS "pozdrawiam z Zakopanego / Sopotu..." .

Gość gość
Jezu kochany...Chciaalbym miec tylko takie problemy. Chlopak pojechal na urlop do swoich rodzicow a Ty rozliczasz go z tego co on z nimi robi? Moze zle ,ze nie powiedzial ale moze to byla spontaniczna decyzja,moze nawet pomysl rodzicow? Gdyvy nie ruszal die z domu byloby ok,co? Jakby pojechal z kumplami,wcale sie nie odzywak to rozumiem ale z rodzicami,ktorzy pewnie rzadko widuja syna?wez przestan.

Gość Olewanaukochana
Wlasnie nie widuja rzadko tylko bardzo czesto. Nie rozliczam go, ale chyba mozna piszac durne dzien dobry napisac ze wyjezdza, a nie on dzwoni i glupa udaje, ze jest tam i tam i ze nie miał jak napisac. Tym bardziej ze taka sytuacja (dotyczącą wyjzadu) miała miejsce. Chodzi mi o to, ze jak tak to on tak podkresla, jak on wszystko mi mówi, jaki zwiazek wazny dla niego, a zachowuje sie jak kawaler na wydaniu. To albo jesteśmy ze soba, albo nie, bo polowicznie sie nie da. I wie,ze sie wsciekne ale jeszcze probuje sie zatuszowac sloneczkami. Ok mogl wpaść na taki pomysl w ostatniej chwili, ale pakowanie, wstal dzis wyjatkowo o 4 i dodatkowo napisalam mu dlaczego tak wczesnie a on glupa udaje ze nie mial jak powiedziec. Och tak sie powtrzymuje zeby mu nie nasadzic przez telefon, ale znam go później powie, ze on cacy a ja ta zla, obroci kota ogonem i ja bede musiala przeprosić. Obecnie zadzwonil na sekunde, potwierdził wyjazd i nie gniewaj sie. Ja powiedziałam tylko ze sie zawiodlam i sie rozlaczyl. Wiec nie wiem co teraz bo jutro bedzie pisal albo dzwonił i jak nie zareaguje, to pojdzie w niepamiec a on bedzie uwazal, ze nic zlego nie zrobil...

Gość gość
Ok,rozumiem, wiec Mysle,ze to wynikalo z jego roztrzepania a nie zlej woli i checi dokuczenia Tobie. Nie pomyslal. Spokojnie porozmawiaj z nim jak juz wroci i powiedz mu,bardzo powaznie to co napisalas teraz nam,ze sprawil Ci wielka przykrosc. Pokazmwlasnie klase i nie wysylaj smskow z fochem w tle jak jakas nadstolatka tylko w cztery oczy. Niech on sie zawstydzi i widzi ze naprawde Cie zranil.