Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie potrafię zaakceptować jego dziecka

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Mam 19 lat i od jakiegoś czasu spotykam sie z pewnym chłopakiem(25l) i okazało się ze on ma juz 4 letnia córkę ze swoją była. Opiekuje się nią, spędza z nią duzo czasu itd. Ja jej jeszcze nie poznalam. Boje się ze nie będę potrafiła jej zaakceptowac, mimo ze mam dobry kontakt z dziećmi. Zależy mi bardzo na nim, ale nie wiem czy będę potrafiła opiekować się jego dzieckiem. Czy ma którąś z Was podobnie? Zaakceptowalyscie dzieci? Jest z tej sytuacji inne wyjscie? Co mam zrobić?

Gość gość
Uciekaj.

Gość gość
Aleś wybrała, no nic wszak serce nie sługa. Ty nie bądź dla niej sługą, nie podlizuj się bo i tak male szanse, że mała kobietka Cię polubi. Bądź poprawna, szanuj się ale otwarta i życzliwa.

Gość gość marza
Autorko dziecko ma matke i ojca wiec nie wiem czemu ty masz sie nia opiekowac. Wtstarczy ze nie bedziesz zabraniac spotkan ojca z dzieckiem i nie bedziesz krzywdzic dziecka.

Gość gość
Dziexko jest z matka, a z ojcem sie widuje, spedza czas itd. Mloda jeszcze jestes wiec moze byc tak ze to nie bedzie ten jeden jedyny bo w zyciu bywa roznie. Nie bedziesz sie mala opiekowac. Ale poznaj, zaprzyjaznij sie. Nie nastawiaj sie negatywnie tak od razu ;-)

Gość no i dobrze
wyluzuj! możesz ją wogóle olać, ale nie bądź nie miła, po prostu nie przejmuj się jak nie będzie ci z nią szło. to nie twoje dziecko i nie twoja broszka