Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margo0001

dlaczego boicie się słowa " starość" ?

Polecane posty

Gość margo0001

40sto latek to człowiek stary i w tym stwierdzeniu nie ma żadnego chamstwa ani prostactwa kiedyś ludzie w tym wieku już umierali

Gość gość
wróć tu dziecko jak będziesz mieć 40 lat i powiedz, że jesteś stary/a Pożyjemy, zobaczymy :D

Gość margo0001
nooo przyjdę i powiem tak jestem już stara najlepsze lata życia już za mną dokładnie to zrobie przecież nie będę udawać 20 sto latki bo się tylko tym wygłupię

Gość margo0001
20 latek jest młody 40 latek jest stary i już przecież to normalne natura nas tak ukształtowała

Gość gość
no popatrz, a ja wg Ciebie jestem już stary, a uważam, że jestem w najlepszym okresie swojego życia. Wyglądam o niebo lepiej niż w wieku lat 20, nie mam tak pusto w głowie jak dzieciaki jak ty. Teraz ci się wydaje, że w wieku 40 lat powiesz, że jesteś stara. A tymczasem... goovno prawda. No, ale to prawo młodości, buta, głupota i przekonanie o własnej nieomylności ;)

Gość margo0001
no napewno nie wyglądasz lepiej niż gdy byłeś młody bo tak się fizycznie nie da i tak jesteś już stary i mnie nie wyzywaj

Gość margo0001
hehe tylko że starsi panowie 40sto letni wymieniają żony na 20sto latki bo uważają je za stare i wolą młodsze