Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Katsumi1234

Rozjaśnianie i zaraz po tym farbowanie

Polecane posty

Gość Katsumi1234

Hej wszystkim :) Sprawa wygląda tak: mój naturalny kolor włosów to najzwyklejszy słomkowy blond. Kolorami brązowymi i czerwonymi bawię się od jakichś 2-3 lat i niestety były to szamponetki z palette... Włosy były koszmarne i wypadały garściami, ale jakoś je odratowałam. Nie farbuję ich już oczywiście tym świństwem od listopada i mam kilkucentymetrowy odrost, ku mojemu zaskoczeniu, wcale nie aż tak widoczny, włosy straciły swoją naturalną jasną barwę (cóż się dziwić, tyle przeszły :P), ale pod światło widać, że mienią się blondem, a reszta mieni się na rudo/brązowo. Mam taki plan, aby wrócić do blondu, choćby po trupach i je zostawić w cholere, niech sobie rosną, może za 10 lat będą w pełni naturalne. Nie umiem patrzeć na ten odcień który mam teraz, ciemny, przygaszony i bez koloru brr. Nie liczę na to, że pigment szamponu się wymyje, bo tam jest więcej niż jedna warstwa (nawet czerwony sprzed 2 lat się przebija). Chcę potraktować je rozjaśniaczem, lekko oczywiście bo mam aktualnie brąz/jasny brąz, odczekać 2-3 dni i nałożyć farbę garnier olia 9.0. Boję się tylko, że po rozjaśnieniu wyjdzie mi coś okropnego, a farba tego nie przykryje. Do fryzjera nie pójdę, bo nie mam na to kasy. To nie ma być radykalne zejście z czerni na platynę tylko z jasnego brązu do blondu i to wcale nie super jasnego. Co mi poradzicie? Sama farba nie pokryje przecież włosów, a tego szamponu nie wypłuczę choćbym chciała. Coś czuję, ze bez rozjaśniacza się nie obejdzie... Co robić :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować