Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolkaa9

Do kobiet mieszkających z teściową ile czasu spedzacie razem

Polecane posty

Gość lolkaa9

Moja teściowa jest rencistką ma mnóstwo wolnego czasu, oboje pracujemy i po pracy chcemy pobyć trochę ze sobą, ale jak już przyjedziemy teściowa od razu jest u nas na piętrze. Zaprasza na obiad, kawę, miłe to ale codziennie też meczące. Ona chciałaby żebyśmy całe wolny czas spędzali z nią. Czasem sama coś ugotuję bo wole trochę inną kuchnię to teściowa już niezadowolona, chyba powinna się cieszyć zenie wymagam od niej żeby nam gotowała. Budujemy dom i póki co mieszkamy z teściową, przyznam że nie wyobrażam sobie tego na stałe. Jak wy sobie radzicie mieszkając razem, macie osobne chwile dla siebie i męża?

Gość gość
wcale

Gość gość
Powiedz mezowi zeby ja uswiadomil ze tez chcecie pobyc sami po pracy itp. Ja zauwazylam ze problem jest czesto w facetach bo zamiast matce wyjasnic to brna w takie uwiklania a potem kobiety sie nie nawidza. Z drugiej strony tesciowa powinna czasem wyczuc sytuacje ze dla synowej jest obca moze ta sie krepuje itd

Gość gość
nigdy nie mieszkałam z teściową ale bywało tak ze odwiedzalismy ją lub ona nas lub spędzaliśmy wspólnie urlop-wspólny wyjazd. I wtedy zawsze był czas kiedy byliśmy wspólnie, ale był też czas tylko dla mnie i męża, czy później jak pojawił się syn-czas spędzany tylko z dzieckiem przez nas lub przez babcię-czyli np babcia szła sobie sama na spacer a my byliśmy z dzieckiem lub babcia brała dziecko a my byliśmy we dwoje. wspólne wakacje były dotychczas 2 razy z teściową i 2 razy z moimi rodzicami. razem jesteśmy 12lat.

Gość gość
Ja mieszkam z teściową. Ja gotuję bo ona tego nie lubi i była szczęśliwa że ja lubię gotować. Za to posprząta i zajmuje się troszkę wnukiem. Jak wrócę do pracy to będę spokojna o dziecko. Mamy dwa pokoje dla siebie ona jeden. Nigdy nie narzuca swojego towarzystwa. Rozumie że mamy swoje sprawy.

Gość gość
Najlepiej żeby to mąż pogadał z mamą, łagodniej to przyjmie, i trzeba zaleźć kobiecie jakieś hobby

Gość gość
lubisz to svko i wiesz czego chcial prawiczek ale zawsze mnie omijałaś i mnie skrzywdizlas bardzo wiedzmo bo bylbym piekny pieklo za moje prawictwo...

Gość gość
Mieszkam z tesciowa od pół roku. .. mam dziecko i to z nim spędzam najwięcej czasu. . Czasami tam cos pogadamy ale nie za dużo. . Ona ma swój ogródek i tam siedzi całe dnie dodam że też jest rencistka..

Gość gość
"chyba powinna się cieszyć zenie wymagam od niej żeby nam gotowała. "????? ZGŁUPIAŁAŚ?