Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

romantyczny weekend w górach gdzie warto

Polecane posty

Gość gość

Cześć, za miesiąc mamy z chłopakiem drugą rocznicę. Pierwszą cudownie zaplanował on, zatem ja chce zabrać się za drugą. Myślałam nad romantycznym weekendem w górach (obojętnie gdzie, byle góry) czy możecie polecić jakiś hotel w którym: 1) jest miła atmosfera, sprzyjająca romantyzmowi 2) pokoje są ładne i koniecznie z dużym łóżkiem;) 3) okolica jest piękna i jest czym nacieszyć oczy 4) jest gdzie spacerować czy iść na rower 5) smaczna kuchnia hotelowa 6) można zabrać zwierzaka - mamy suczkę husky która naprawdę źle znosi jak ją zostawiamy, nawet z kimś z rodziny... wiem że postawiłam dużo warunków, ale naprawdę chce zeby ta rocznica była wyjatkowa i by był to cudowny weekend, prosze podsyłajcie TYLKO takie miejsca które spełniaja wszystkie te napisane przeze mnie punkty... z góry ogromnie dziekuje:)

Gość gość
myślę że absolutnie wszystkie opisane przez Ciebie warunki spełni hotelik orański (www.hotelikoranski.pl) byliśmy też na weekend kilka miesięcy temu, okolica BAJKA!!! smaczna kuchnia, przemiła obsługa i piękne pokoje, łóżko - ogromne ;))). My również byliśmy ze zwierzakami z naszą 2 letnią suczką labką i z 2 yorkami i zwierzaki były bardzo mile widziane i dobrze przyjęte przez hotelowy personel, widać że kochaja zwierzaki.

Gość małagonia_
A może lepiej jakiś niewielki urokliwy pensjonacik zamiast hotelu :) Lepszy chyba taki kameralny klimat, jak ma być romantycznie. My się wybieramy niedługo na kilka dni do Paryża. Zobaczymy, czy faktycznie jest tam tak romantycznie ;) I chętnie spróbuję słynnych francuskich naleśników http://publicrelations.pl/kulinarna-przygoda-na-ulicach-europy/ .

Gość malineczka0
ja zarezerwowałam apartament na bookaparcie w Kościelisku ;)

Gość gość
Wybraliśmy się w te wakacje w góry Sowie i nocleg mieliśmy w Bukowej Chacie (tutaj są -http://bukowachata.pl/). Powiem tak. Na pewno pokój bardzo fajny czysty klimatyczny i też sama chata w góralskim stylu. Ceny jak na to że byliśmy w sezonie i to był pobyt z wyżywieniem to nawet niezłe, ważne że za córkę poniżej 5 roku życia nie musieliśmy nic dodatkowo płacić.

Gość gość
Wybierzcie się do Bukowiny Tatrzańskiej. Miejsce to jest idealne do wypadu we dwoje. My zatrzymaliśmy się w hotelu www.hotelzbojnicowka.pl Hotel ma wysoki standard i bardzo dba o swoich gości.

Gość gość

Białka Tatrzańska jest bardzo ładną górską miejscowością, do której warto się wybrać. Jeżeli jesteście zainteresowani tą miejscowością to zatrzymajcie się w hotelu  www.hotelgorskibialka.pl Tam spotkacie się z miłą i profesjonalną obsługą.