Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AJVENN

Najładniejsze dziewczyny...

Polecane posty

Gość AJVENN

Z własnych doświadczeń (agent, event menager) wiem najładniejsze dziewczyny są na Podkarpaciu i nad morzem a najbrzydsze na Śląsku. Skąd takie róznice?

Gość AJVENN
...a konkretniej na Górnym Śląsku. Czy to pozostałość po Niemieckich najazdach?

Gość AJVENN
ktoś coś?

Gość gość
najładniejsze są na kafe forume

Gość DOBRZEżeTuWeszłamCóżZaSwietnyT
Jestem ze śląska, mam 32 lata, 172 cm wzrostu, 52kg wagi; moje wymiary: 89/65/89 (na diecie mam w pasie 60, jestem baaardzo proporcjonalna) teraz nie jestem na diecie :P lubię jeść i koniec. Noszę miseczkę C, pod biustem mam 75cm. Nie ćwiczę, teraz chodzę tylko na tańce. Gdy ćwiczę mięśnie od razu stają się bardzo widoczne, to dlatego, że w szkole średniej byłam fanatyczką sportu ;) Nie mam zmarszczek, mimo że paliłam i lubię piwo.. aż dziwne to jest. Od samego używania dużej ilości kremów nawilżających , zniknęły nawet te pod oczami, które powstały w wyniku opalania. Włosy ścięłam, nic z nimi nie robię, nie układam, zostawiam takie jakie są.. kiedyś bardzo je prostowałam i modelowałam, teraz nakładam jedynie olej kokosowy. A i tak faceci ciągle przyłażą i mówią mi komplementy, jaka ładna i w ogóle, nie chwalę się po prostu tak jest. Poza tym nikt nie wierzy w te 32 lata, dają mi max 23. na co dzień ubieram się raczej na sportowo, do pracy w biurze elegancko lub na elegancko-sportowo. Na imprezy elegancko i sexy. To wszystko w kwesti wyglądu. A propo jest tu wiele pięknych dziewczyn, zdziwiłbyś się ;)

Gość AJVENN
Szukałem dziewczyn do pracy ale niestety na Śląsku byłą straszna mizeria w porównaniu z innymi regionami Polski. Stąd moje zdziwienie

Gość gość
Poza tym nikt nie wierzy w te 32 lata, dają mi max 23. x :P

Gość gość
zgadza się, po co mam kłamać? zresztą dla mnie niczego to nie zmieni, że ktoś uwierzy w lub nie ;)

Gość gość
poza tym to dowodzi jedynie jak bardzo się nie znamy. To wszystko.

Gość Wawkaa
ale są przynajmniej łatwe