Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd brać pieniądze..ciąża..problem

Polecane posty

Gość gość

Mam 18 lat jestem W 4 miesiącu ciazy. Nie pracuje ,nie pracowałam . Mieszkam z rodzicami. Za miesiąc wyprowadzam się do ojca dziecka, bo chcemy mieszkać razem , w moim domu nie ma warunków, mieszkam z bratem i rodzicami tak naprawdę w jednym pokoju + pies. Od rodziców nie nam pieniędzy. Mam co jesc****ić i gdzie spać nic więcej. Nie mam wsparcia dziadków i dalszej rodziny. Wszystko jest dobrze. Martwia mnie pieniądze. Nie mam własnych, nie mam na kosmetyki ubrania. Na dziecko wykładać będzie ojciec dziecka. Skąd mogę brać pieniędze ?

Gość gość
Kosiniakowe chyba po porodzie dostaniesz.

Gość gość
Dziękuję.

Gość gość
Ech co ci doradzić? Bedzie kiepsko taka jest prawda. Po porodzie szykuj sie do roboty i tyle. Ale sukcesu nie wróżę. Typowa wpadka bezmyślnych nastolatków :-(

Gość gość
Kosiniakowe czyli 1000 zł przez rok, jednorazowo becikowe - 1000zl jeżeli dochód za 2015 rok nie przekroczyl 1922 zł na osobę jeżeli dochód nie przekroczy 674 zł na osobę to również dodatek jednorazowo z tytułu urodzenia dziecka -1000 zł rodzinne na dziecko do ukończenia 5 roku życia 89 zł może zalapiesz się na 500 + jeżeli dochód nie przekroczy 800 zł poradzisz sobie

Gość gość
współczuję Ci , powodzenia

Gość gość
niech cię utrzymuje ten któremu wypinałaś tyłek - proste!

Gość gość
Nie dobijajcie dziewczyny głupimi tekstami.Jest młodziutka ale da sobie radę.Autorko po porodzie jakies pieniążki zaczniesz dostawać a jesli martwisz q skąd wziac pieniążki teraz na wyprawkę dla dziecka i wiesz ze nikt z rodziny Cię nie wspomoże ze względu na wiek pewnie nie masz koleżanek z małymi dziećmi po których mogłabyś cos" odziedziczyć" szukaj np.na ok często za grosze a nawet za darmo ludzie oddają rzeczy po swoich dzieciach gdyż nie maja komu przekazać.Sama po pierwszym dziecku wszystko rozdałam bo nie mialam co z tym z robic a nie myślałam o drugim.Dasz rade,tylko zacznij juz szukać.

Gość gość
To ja z postu powyżej miało być szukaj na olx

Gość gość
Tos sobie zycie przesrala , brawo!

Gość gość
Ale co tu dobijać? Bo mówimy prawdę ????

Gość gość
nóżki się rozkładało to teraz trzeba ponieść tego skutki jakbys chciała mogę pokazać Ci jak się pcha penisa w pochwę aby nie zajść w ciążę

Gość gość
Ale ojciec dziecka? Będziesz z nim mieszkać to nie da Ci ani grosza na jakieś pierdoły? Oczywiście, ze to nie jest jego obowiazek, ale skoro macie razem mieszkać to chyba coś Was łączy, co? Po urodzeniu dziecka może szukaj pracy dorywczej - na weekend parę h czy na wieczór, wtedy ojciec zostanie z dzieckiem a Ty te coś tam dorobisz. I ciężko, nie ciężko - trudno.