Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów Województwo Opol

edziaa to 22lata przegrywu wtopila czepiajac sie o odkopanie jej tematow na

Polecane posty

Obydwu kontach ;) taki sam styl ;) taki sam rynsztolowy slownik....tylko pewnosci nie mam czy to sa projekty Sysi czy Malpiszona czy Piwosza a moze nawet Neptyka ;))))))

Gość gość
mówie wam debile że to wredna małpa! ten sam styl ciągle prezentuje, ślepi jesteście? :D ten tekst że "jestem sobą" to też 100% małpa

Przyznajcie sie w koncu kto stworzyl ten denny projekt bo umieram z ciekawosci ;)

Gość gość
No malpiszon ostatnio szaleje ;) cynica gnoi

dajcie se siana. nie analizujcie wszystkiego tak nie szukajcie drugiego dna we wszystkim. ja jestem sobą a że dla kogoś moje autentyczne życie to denny projekt? leję na to.

Gość gość
to małpka wpadłaś Paulinko bardzo prosto:classic_cool: akurat przygotowuje raport na ciebie, odpale go po 20stej

Gość gość
Tez mysle ze to malpiszon.specjalnie wklejala linki z Popkiem zeby udawac pustaka Sysie. Az sie prostytuta gggb zbulwersowala kiedys

Gość gość
Przeciez pisalas ostatnio, ze nie pijesz i ze w wieku 22 lat zostal Ci ostatni rok studiow co nie pasuje ani do mgr ani do licencjatu.

bo może poszłam rok później do szkoły? a pić to nie piję teraz, kiedyś słuchałam popka i piłam a teraz nie chcę pić więc tylko słuchanie popa mi zostało i przypominanie dobrych czasów.

Gość gość
Ale link do popka wkleilas teraz moze poszlas rok pozniej do szkoly a moze nie masz matury i nie umialas policzyc ile lat sie studiuje.a jesli bylas tak tepa , ze poszlas rok pozniej do szkoly to studia sobie uroilas skarbie.

jeśli cię to tak interesuje, już odpowiadam. poszłam z rocznym opóźnieniem na studia gdyż pracowałam. maturę zdałam za pierwszym razem w tym najlepiej matematykę.

Gość gość
Zmyslilas to po tym jak Ci sprytnie ktos wytknal Twoje oszustwo.zegnam blond pustaku.zdychaj

Gość gość
ej miał być raport po 20stej! dawajcie ten raport